Det sker i Kolding: Jordens indre, Lille Virgil og Ecco Walkthon

Du får både mulighed for at være aktiv og kreativ i denne uge. Så det er bare med at komme op fra sofaen og ud og opleve Koldings begivenheder denne uge.

Lige nu læser andre også

Endnu en uge er godt i gang, og hvis du ikke ved, hvad den skal bruges på, så har Kolding24 endnu engang lavet en oversigt over ugens begivenheder.

Arkitekturens Dag 2019 - Kolding Kommunes Arkitekturpris 2019

Den 7. oktober kan du komme til prisuddeling med Kolding Kommune som vært. Der skal her deles priser ud til borgernes favorit. Årets prisbelønninger af god arkitektur afsløres ved en reception.

Læs mere her.

Vi Som er 100

7. oktober kan du også komme til stykket Vi Som er 100, når det spilles i Mungo Park. Der er lagt op til en spændende aften, og prisen er på 60 kroner.

Læs mere her. 

Jordens indre

8. oktober kan du opleve stykket Jordens indre som handler om Danmarks ukendte verdensstjerne Inge Lehmann. Det er arrangeret af Kolding Teaterforening.

Læs mere her.

Ecco Walkathon i Kolding

For 20. år i træk bliver der igen afholdt ECCO årets Walkathon i Kolding. For hver kilometer hver deltager går donerer ECCO hele 7,5 kroner, hvor pengene går til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne.

Læs mere her.

Lille Virgil

Den 12. oktober kan du opleve det berømte børnestykke Lille Virgil. Lille Virgil bor i et hønsehus i en lille by med en etbenet hane, som vækker ham hver morgen. Han er ven med Oskar og Carl Emil, og det er her magien sker, og drengene kommer på eventyr.

Læs mere her. 

 

 

Anbefalet til dig