Det sker i Kolding: Smagens time, Lars Hjortshøj og Kandis

Det er en spændende uge, som vi går i møde, og der er lidt af hvert på programmet. Kolding24 har som altid lavet en oversigt til dig, så du bare skal vælge, hvad du har lyst til at bruge din uge på.

Lige nu læser andre også

En ny uge er allerede godt i gang, og selvom det er mandag, kan det jo godt være en god dag. Programmet for denne uge ser i hvert fald lovende ud. mod monopolet

Erhard mod monopolet

Fra den 28.-30. oktober bliver du sendt tilbage til 1963. DR er i gang med at bygge TV-byen og er klar til at levere public service til hele folket. Byens borgmester, Erhard Jacobsen, bryder sig dog ikke om det, og går til kamp mod dem. Stykket fortolker historieren. På skuespillerlisten ser man Malin Rørner Brolin-Tani, Henrik Prip, Anders Budde Christensen og Jonas Munck-Hansen.

Læs mere her. 

Smagens time

Den 29. oktober kan alle børn komme til Smagens time. Forældrene må ikke være med. I stedet kan alle børn i alderen 5-15 år være med til at tilberede en lækker 3-retters menu.

Læs mere her.

Holger Drachmann - "Tillykke Holger"

Den 9. oktober er det 173 år siden at Holger Drachmann blev født. Det fejres den 29. oktober med et særligt program, hvor Drachmann sange ville blive sunget – nogle af dem som fællessang.

Læs mere her.

Lars Hjortshøj

Onsdag den 30. oktober er Lars Hjortshøj klar med det nye one man show Plan B, som er et show, der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

”Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet,” fortæller Lars Hjortshøj.

Læs mere her.

Halloween med Kandis

Du kan komme til Halloween i Jordrup Forsamlingshus, hvor dansktopbandet Kandis spiller op til dans. Til arrangementet er der buffet, dessert og dans.

Læs mere her. 

Anbefalet til dig