Det sker i Kolding: Temalørdag, Cæcilie Norby og Håndværkets Dag

Der er gang i byen denne uge, og man får både mulighed for at opleve mange dygtige musikere. Du kan godt glæde dig til en spændende uge.

Mest læste i dag

En ny uge er i gang, og vi har samlet de sjoveste begivenheder, som du kan give dig til i denne uge.

Cæcilie Norby & Lars Danielsson

Den 27. August kan du opleve nogle af dygtigste jazzmusikere, når Cæcilie Norby og Lars Danielsson spiller. Du kan glæde dig til en rørende koncert med den dygtige sangerinde som bliver suppleret af en fantastik bassist.

Læs mere her. 

Temalørdag i Biblioteksparken

Lørdag den 31. August kan du igen opleve jazz, men også gadeteater og pladeslag. Der er virkelig fokus på musik til denne begivenhed.

Jungle Records står bag pladesalget i Biblioteksparken i samarbejde med en række private samlere og sælgere. Og som en del af Trekantomraadets Festuge kommer der gadeteater i parken.

Læs mere her. 

Håndværkets Dag: Håndværk, renovering og bæredygtighed

Christiansfeld Centret inviterer til Håndværkets Dag, hvor du kan opleve håndværkere der demonstrerer deres talent, eller spændende foredrag, en kreativ workshop og aktiviteter for børnene.

Det er en begivenhed for hele familien og der er mulighed for at udfolde sig kreativt og lære en masse.

Læs mere her. 

Rasmus Bjerg koncert JOHN

Den 31. august kan man igen opleve Rasmus Bjerg, der spiller John Mogensens sange. Efter at Rasmus spillede rollen som John Mogensen i filmen, Så længe jeg lever, har han taget rollen til sig bogstaveligt talt, og turnerer nu som John Mogensen med de kendte hits.

Læs mere her.

Høstmarked i Geografisk Have

Det er ved at være høsttid og dermed også tid til høstmarked. Den 1. september kan du komme med til en begivenhed for hele familien i Geografisk Have. Der vil være markedsboder med planter, haveartikler og meget mere. Du kan også prøve at presse æbler, bytte frø, lytte til jazzmusik eller få en rundvisning.

Den store æblepresser er igen i år fundet frem og gjort parat. Medbring dine æbler og godt med flasker, så kan du under kyndig instruktion fra frivillige fra Geografisk Haves Venner få forvandlet dine æbler til dejlig æblemost.

Læs mere her. 

 

Anbefalet til dig