Det sker i Vejle: Anders Matthesen, fodbold og Haunted House

I denne uge er der både uhygge og komik på programmet. Så der er nok at give sig til i denne uge. Vejle24 har som altid lavet en oversigt, så du bare skal vælge, hvad du gerne vil bruge din uge på.

Mest læste i dag

En ny uge er begyndt, og du skal til at bestemme, hvad du vil bruge tiden på. Hos Vejle24 har vi kigget på ugens begivenheder.

Krigen har ikke et kvindeligt ansigt

Mandag den 30. september kommer Pia Rosenbaum og billedkunstneren Thomas Kolding forbi, og viser stykket, som er lavet omkring den Nobelpris-vindende bog om de mange kvinder, som kæmpede på sovjetisk side under 2. Verdenskrig.

Læs mere her. 

Kan man spise sig rask?

Den 1. oktober kommer den populære ernæringsekspert, bestsellerforfatter og tv-vært Umahro Cadogan forbi og viser dig, hvad du skal spise for at blive sundere. Han er kendt for tv-programmet ”Kan man spise sig rask?”   

I dette foredrag får du viden om den kost og livsstil, der giver energi med det samme og sundhed på den lange bane. Du får samtidig overblik over en masse af de unødvendige sundhedsmyter om mad og træning, så du kan vide, hvad der er rigtigt og forkert.

Læs mere her. 

Anders Matthesen

Torsdag den 3. oktober kan du komme til til Anders Matthesens show ANDEN bringer ud.

Anderes Matthesen er gået tilbage til klassisk stand-up med det helt nye show ”ANDEN bringer ud”. Og du kan opleve en Matthesen der i vanlig stil er tilbage på de skrå brædder.

Læs mere her. 

Dire Straits Tribute

Fredag den 4. oktober er der Dire Straits i tribute-koncert i Vejle Musikteater.

“A Tribute to Dire Straits” har spillet udsolgte koncerter i hele Sverige de sidste par år og nu har de vendt næsen mod Danmark!  De spiller musik fra Mark Knopfler og hans gamle band Dire Straits.

Læs mere her.

Vejle Boldklub - Vendsyssel FF

Det er igen blevet tid til at støtte drengene fra Vejle Boldklub når de møder Vendsyssel FF den

6. oktober. Så kig forbi stadion og hep med.

Læs mere her.

Dystopia Haunted House

Det er efterhånden ved at være tid til Halloween igen, og det betyder uhygge og spøgelser. Igen disker Dystopia op med Haunted House og du kan komme igennem en horrorlabyrint, hvor skal passere en serie af skræmmende rum.

Læs mere om oplevelsen og tilmeld dig her.

 

Anbefalet til dig