Det sker i Vejle i weekenden: Snedronningen, superligabrag og Dodo & the Dodos

Af: Helge Rahbek

|

07/12/2018

Julen står for døren, og der er da også flere muligheder for at komme yderligere i julestemning her i weekenden, der dog også byder på musik og et spændende opgør i Superligaen.

Mest læste i dag

Vanen tro har vi taget et kig på, hvad der sker af spændende arrangementer og begivenheder i Vejle i løbet af weekenden.

Herunder får du en håndplukket oversigt, og de arrangementer, vi her på redaktionen har fundet som de mest interessante i denne weekend.

Fredag

Klokken 10.00 - 19.00 - Campus Julemarked på Søndertorv

Campus Vejles elever holder igen i år et hyggeligt lille julemarked, hvor der er mulighed for at købe julespecialiteter i samarbejde med lokale specialbutikker.

Klokken 15.00 - 18.45 - Snedronningen kommer til byen

Gør klar til at sætte fantasien i spil – du skal helt sikkert kigge en ekstra gang for at se, om snedronningen er levende eller statue, når hun på magisk vis interagerer med publikum.

Snedronningen optræder også om søndagen fra 11.30 til 15.00.

Læs mere om Julemarkedet og Snedronningen her.

Lørdag

Klokken 11.00 - Brød & Co genforenes

Vejle Bibliotek har sat de to brødmænd Henrik Elkjær og Simon Clemens i stævne. Det er efterhånden et år siden, at de lukkede og slukkede for deres populære brødbutik i Vejle Midtpunkt, men de to fyre har bestemt ikke lagt på den lade side siden.

De vil fortælle om fortiden, nutiden og fremtiden og krydre det hele med musik og billeder. Simon Clemens deler desuden ud af sin surdej, og det er muligt at købe hans nye bagebog.

Læs mere om arrangementet her.

Klokken 20.00 - Dodo & the Dodos i Vejle Musikteater

Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. På lørdag svinger Dodo & the Dodos forbi Vejle, og mon ikke publikum får lov at skråle med på "Sømand af Verden?"

Billetterne koster 280 kroner, og til den pris får man knap to timer i selskab med det danske pop-rock-band der blev dannet tilbage i 1996.

Læs mere her.

Søndag

Klokken 18.00 - Vejle Boldklub mod Brøndby IF

Det er to klubber, som ikke helt hår fået de resultater, som de havde håbet på inden sæsonen, som skal mødes i Nørreskoven tidlig Søndag aften. VB tørster efter point inden den lange vinterpause, men det er ikke en nem udgave, selvom Alexander Zornigers Brøndby IF ikke har lignet samme udgave som sidste sæson.

Hvis ikke Brøndby-fansene helt skal overtage både lydbillede og langside, kan det anbefales at bestille sin billet allerede nu.

Det kan gøres her.

Hvis det ikke er noget, så tag et kig på Testagent.dk for flere spændende oplevelser.

Anbefalet til dig