Det sker i Vejle i weekenden - Den 26. til 28. oktober

25/10/2018

Henrik Rothenbücher

Når weekenden melder sig på, sker der mange ting i Vejle. Hos Vejle24 har vi taget et kig på de mest interessante ting, der sker i weekenden. Det er blandt andet stand-up, Halloween, koncert med Johnny Madsen og meget mere.

Mest læste i dag

Så er det blevet torsdag, og det betyder, at weekenden nærmer sig med hastige skridt. Her på Vejle24-redaktionen har vi sneget os rundt i byen, og fundet ud af, hvor de bedste arrangementer i denne weekend finder sted.

I denne weekend er der blandt andet Halloween i gågaden, der er Stand-up med Simon Talbot, og så er der også et halvmarathon. Se hvilke arrangementer vi har fundet mest interessante i denne weekend herunder.

Fredag

Klokken 10:00-20:30 – Gågaden Vejle – Halloween

Det er blevet tid til Halloween og det fejres i løbet af weekenden. Allerede klokke 10:00 starter det første Halloween-event, når der er Halloween GO i gågaderne. Klokken 17:00 starter hovedeventet, som er en uhyggelig åbningsparade.

Paraden starter fra Vestergade og slutter på Rådhustorvet. Efterfølgende vil der både være historiefortælling samt nattevandring og andre aktiviteter.

Læs om Halloween i Vejle her.

Klokken 15:30 – Vejle Kunstmuseum – Artist Talk med Sari Majander

Den finske kunstner Sari Majander fra Finland besøger Vejle Kunstmuseum i morgen fredag. Den finske kunstner nagiverer i feltet mellem det digitale print og de gamle grafiske tryktekniker, hvor hun har et særligt fokus på træsnit.

Du har mulighed for at møde kunstneren, hvor hun blandt andet vil vise eksempler på værker og sin arbejdsproces.

Arrangementet er gratis – Og du kan læse om det lige her

Klokken 19:00 og 21:30 – Vejle Musikteater – Simon Talbot ”Make Denmark Great Again”

Den danske komiker Simon Talbot er klar med hans absolut bedste One Man Show, hvis man skal tro hans egne ord. Talbot tog et år ud af kalenderen, hvor han forsøgte at bryde igennem med Stand-up i Los Angeles.

Erfaringerne har han taget med sig hjem, og det er blevet til showet ”Make Denmark Great Again”

Der er fortsat billetter til begge shows klokken 19:00 og 21:30, og prisen er 275 kroner. Du kan købe billetter her.

Lørdag

Klokken 10:00 – 14:30 – Gågaden Vejle – Halloween i Vejle

Halloween fortsætter allerede fra lørdag formiddag klokken 10:00 med Saurus på Nørretorv. Hele dagen indtil klokken 14:30 vil der være masser af forskellige Halloween-aktiviteter at give sig til.

Der er både en tur med lokale myter, der er Halloween GO i gågaden, græskarudskæring og mange underholdende indslag.

Det hele er gratis, så sving forbi gågaden på lørdag fra klokken 10:00.

Klokken 20:00 – Vejle Musikteater – Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From

Den vestjyske kunstner Johnny Madsen hitter stadig, og publikum plejer at vælte til, når han afholder sine triokoncerter. Johnny Madsen har guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From med sig, og de vil servere højdepunkter og skæve øjeblikke.

Koncerten varer 1 time og 50 minutter og billetterne koster 305 kroner.

Klokken 20:00 – Bygningen Vejle – Kai Strauss & The Electric Blues Allstars

Sideløbende med Johnny Madsen i Vejle Musikteater, er det også muligt at komme til koncert med Kai Strauss & The Electric Blues Allstars.

Kai Strauss er et yderst velkendt navn blandt europæiske blues-elskere. Han er i 2018 nomineret til German Blues Awards i kategorierne Bedste Band, Bedste Guitarist og Bedste mandlige vokal.

Koncerten med Kai Strauss og The Electric Blues Allstars koster 195 kroner i forslag og 220 kroner i døren. Du kan købe billetter her.

Søndag

Klokken 12:00 – Superligakamp i Hobro – Hobro vs Vejle BK

Vejle Boldklub skal på mission til Hobro, hvor de skal møde Superligaens sidsteplads. Kampen starter allerede klokken 12:00, og det er muligt at rejse med de forskellige fanfraktioner fra Vejle til Hobro, hvis ikke man ønsker at køre selv.

Tager man ikke turen nordpå, kan man i stedet se kampen på de forskellige sportsbarer i Vejle eller hjemme i stuen, hvor kampen sendes på TV3MAX eller ViaPlay.

Køb billet til kampen her.

Klokken 13:30 – DGI Huset – Vejle Ådal Halvmarathon

Søndagen står i løbernes tegn, da der afholdes Vejle Ådal Halvmarathon. Det er både muligt at tilmelde sig den fulde disciplin på 21.5 kilometer, men også deres 10 og 5 kilometer rute.

Ruten reklameres som en flad og hurtig ud-hjem-rute, og de er opmålt og godkendt af DAF (Dansk Atletik Forbund). Det koster 245 kroner at deltage i halvmarathon, og her følger der en halv pizza og en sodavand eller øl og en medalje med i prisen.

Det koster 125 kroner at deltage i 10 kilometerløbet, mens ruten på 5 kilometer koster 80 kroner. Hvis du blot vil kigge på og heppe på løberne, er det også en mulighed.

Læs mere og løbet og tilmeld dig her.

 

Anbefalet til dig