Det sker i Vejle: Jonatan Spang, Carl Emil Petersen og Lang tirsdag

Nu går vi ind i en ny uge, og der er en masse på programmet, som du kan give dig til i denne uge. Så selvom vejret er godt, så kan man godt få sjove oplevelser i lille Danmark.

Lige nu læser andre også

En ny uge er godt i gang, og Vejle24 har som altid lavet en oversigt, så du bare skal vælge, hvad du skal bruge ugen på.

Lang tirs­dag

Hver den 2. tirs­dag i må­neden er der Lang tirsdag i Spinderihallerne, hvor de holder aftenåbent fra kl. 17.00-21.30.

Spinderihallernes Café shar aften-åbent med lækker mad. Du kan også opleve "Emil og træmand nr. 100" af Teatret Aspendos, som er for hele familien. Udstillingen Guld og Kaos, som er en særudstilling om jernalderens guldofringer kører også stadig. Og så er der tirsdagsåbent i det Digitale værksted.

Læs mere her. 

Dødsdansen

Skuespillerparret Pia Jondal og Waage Sandø spiller endnu sammen som ægtepar i stykket, Dødsdansen som er et vildt ægteskabsdrama.

Stykket er skrevet af Strindberg i 1901, og har været spillet utallige gange i hele verden. Så det er et verdensberømt stykke man kan opleve.

Læs mere her.

Jonatan Spang

Jonatan Spang er tilbage på scenen efter fire års fravær. Med showet Typisk møder vi Jonatan, når han er i sit es med skarp blik på verden, og med udgangspunkt i den store verden er Jonatan som vi kender ham – fandenivoldsk.

Jonatan Spang fortæller selv:

”Jeg har det med at blive optaget af de alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum, og høre dem skrige af grin hver aften.”

Showet kører 14. november.

 Læs mere her. 

Carl Emil Petersen fra Ulige numre

Carl Emil Petersen, der er tidligere forsanger i Ulige numre kommer forbi Byens Cafe, og spiller sange af både Ulige numre og fra sig selv.

Carl Emil Petersen debuterede med sit første soloalbum "Natradio" i 2017 det kom der blandt andet hitsne "Liv før døden" og "Skærgården" ud af. Albummet er meget rost, og fik blandt andet fem hjerter i Politikken.

Læs mere her.

Rugsted & Kreutzfeldt

Lørdag den 16. november kan man opleve Rugsted & Kreutzfeldt der efterhånden har 40 år på bagen. Så der er lagt op til et stort jubilæumsshow i Vejle Musikteater.

De vil spile en blanding af kendinge og nye numre og komme med små anekdoter bagom sangene.

Læs mere her. 

Anbefalet til dig