Det sker i Vejle: Julekoncert, Open Mike Juleshow og Die Herren

I næste uge er det juleaften, og det kan mærkes på programmet, som er fyldt op med julearrangementer. Så hvis du er helt stresset af julegavekøb, så kan du måske afstresse med en af de ting som vi har på programmet.

Lige nu læser andre også

Vi er meget tæt på jul, og der er en masse julearrangementer, som du kan bruge ugen på. Vi har som altid kigget programmet igennem så du blot skal vælge, som du kan bruge ugen på.

Julesang og Messingklang

Den 17. december kan du se Den Jyske Operas kor og Prinsens Musikkorps, som for anden gang gæster Vejle.

Sidste gang de var forbi Vejle fik koncerten en god modtagelse, og nu kan du igen nyde danske og engelske sange. Samtidig får publikum mulighed for at synge med på alle de kendte julesalmer.

Læs mere her. 

Årets Danske Julekoncert 2019

Årets Danske Julekoncert kommer forbi Vejle den 19. december. Med sig har de Jesper Lundgaard og gæstesolist Susanne Elmark. Det er 11. gang at Jesper Lundgaard er på turné med julekoncerter rundt i Danmark.

Der har været fuldt hus til alle shows og det er blevet større end før set. Jesper sit 6-mandsorkester med på scenen og derudover gæstesolist, Susanne Elmark. Der vil både blive præsenteret danske og engelske julesange og en masse overraskelser og mulighed for fællessang.

Læs mere her. 

Open Mike Juleshow

Open Mike er efterhånden ved at være et velkendt arrangement, og lørdag den 21. december afholdes det store juleshow, hvor Lokale stand-up talenter indtager Vejle Musikteater. Det er en mulighed for dig for at se både nye og etablerede talenter i dansk stand-up.

Læs mere her.

Die herren

"U2 Much" er navnet på Die Herrens show, og de sørger altid for et vildt og forbløffende arrangement. U2 er omdrejningspunktet for Die Herrens koncerter, som de har mere end 28 års erfaring med. For Die Herren er det vigtigt, at publikum kan se, høre og mærke at de er i live.

Læs mere her. 

Jul i Vejle Kommune

Man kan virkelig mærke, at det er jul i Vejle, og i hele denne uge er der  julemarkeder, juleudsmykning, juleshopping og musik.

Du kan blandt andet komme på julemarkeder på Tirsbæk Slot, Haughus Gods og Børkop Vandmølle. Der er Fødevarefestival i Spinderihallerne. Af julekoncerter kan man se Stig Rossen, Jesper Lundgaard, Jette Torp og Caroline Henderson. Du kan også komme til jul i Bindeballe Købmandsgård eller til juleudstilling på Give-Egnens Museum. Desuden er der julekørsel med dampveterantog og Vejles vægtere på juletur.

Læs mere her. 

Anbefalet til dig