Det sker i Vejle: Lang tirsdag, julekoncert og Nøddeknækkeren

Vi er meget tæt på juleaften, og er du ikke allerede kommet i julestemning, så er der en masse ting, som kan bringe dig derhen. Vi har fundet de sjoveste julebegivenheder til dig.

Mest læste i dag

Nu er det jul, og det kan ses på programmet for denne uge. Hvis du endnu ikke ved, hvad du skal give dig til, så læs med her.

Juletriokoncert

Der er lagt op til den fineste julekoncert, når Andrea Lykke Oehlensläger, Ronnie Olesen og Ludvig Brygmann vil fremføre en koncert, der nok skal få dig i julestemning. Andrea har allerede delt scene med Stig Rossen, Antonelli Orchestra, Mads Langer og har derfor – selvom hun stadig er meget ung – en stor karriere bag sig. Ronnie er kapelmester for blandt andet Birthe Kjær, men i det hele taget har han spillet sammen med så mange kunstnere fra ind- og udland. Ludvig er hovedet bag. Han er både guitarist, sangskriver, producer og en meget dygtig musiker. Så der er lagt op til en aften i særklasse.

Læs mere her. 

Lang Tirsdag I Spinderihallerne

Som altid er der Lang tirs­dag den 2. tirs­dag i må­neden. Hvor Spinderihallerne holder åbent fra 17.00-21.30. Der er igen gratis teater, hvor man kan se "Emil og træmand nr. 100" af Teatret Aspendos. Stykket er for hele familien. Du kan bestille billet her.

Du kan stadig opleve udstillingen Guld og Kaos, som er en særudstilling om jernalderens guldofringer.

Der er som altid også tirsdagsåbent i det Digitale værksted hvor man kan udfolde sine kreative evner.

Læs mere her. 

Balletbio – Nøddeknækkeren

Du kan også komme til den fineste kendte juleforestilling med Tjsjkovkijs Nøddeknækkeren, som er en af de meste elskede og kendte julehistorier.

Læs mere her. 

Julemarked

Mangler du de sidste julegaver, så får du her en fantastisk mulighed for at få dem købt, når Vejle KunstForening afholder det fineste julemarkedet, hvor du kan købe ting for både lokale og undenbys kunstnere.

Læs mere her. 

 

Anbefalet til dig