Det sker i Vejle: Svend Brinkmann, Nephew eller Ghost

En ny uge er startet og Vejle24 giver dig som altid ugens begivenheder, så du blot skal vælge, hvad du finder sjovest.

Lige nu læser andre også

Endnu en uge er i gang og her får du ugens begivenheder listet op, så du kan vælge hvad du vil bruge din tid på. Der er både musik, foredrag og dans på programmet, så der er lidt for en hver smag.

Svend Brinkmanns nye foredrag

Mandag den 25. marts kommer Svend til Vejle Musikteater med foredraget “Gå glip & Ståsteder”. Svend Brinkmann har de seneste år skabt debat fordi han taler imod tidens tendenser. Han bliver fortiden omtalt som en af Danmarks vigtigste intellektuelle, og så har hans bøger har stor succes.

Læs mere her. 

Onsdag den 27. marts kan du se Tvind “The Musical”, som er en ny dansk dramatikforestilling – lavet af Reumertvinder Andreas Garfield.

 Læs mere her. 

Fredag den 29. marts kan du opleve 90’ernes udødelige klassiker som musical. Du kan glæde dig til et brag af en musical, når den ikoniske og Oscarvindende film, Ghost, for første gang kan opleves på en dansk scene. I filmen spillede Demi Moore og Patrick Swayze hovedrollerne og det endte med at blive den bedst sælgende film i 1990, og nu kan den opleves som musical i Vejle.

Læs mere her. 

Nephew besøger Vejle

Lørdag den 30. marts Afholdes der Danseturnering med nogle af Danmarks dygtigste dansere! Danmark Danser er en danseturnering, hvor Danmarks dygtigste dansere dyster mod hinanden, i mange forskellige stilarter.

Læs mere her. 

Senere lørdag præsenterer Jelling Musikfestival og Vejle Musikteater arenakoncert med Nephew.

Koncerten foregår i Spektrum i Vejle. Anmeldere og publikum var vilde af begejstring efter dette års Roskildefestival, hvor Nephew spillede deres første koncert i 5 år.

“Da vi planlagde 2018 var det med få koncerter, fordi vi gerne ville fornemme om folk havde lyst til at se os, og om vi selv havde lyst til at spille. Til begge dele må svares: Kæmpe Ja! Vi har virkelig lyst til at komme på landevejen med både de gamle sange og de nye sange fra vores kommende album “Ring – i – Ring”, og det lader glædeligt nok til at der er folk derude, der gerne vil have besøg af os,” fortæller Simon Kvamm.

Læs mere her. 

Søndag den 31. marts kan du komme til stort kagebord fra Vanilla Chocolatier & Konditori når Vejle Musikteater slår dørene op til et stort anrettet kagebord fra Vanilla Chocolatier & Konditori. Her kan du nyde den hyggelige stemning i Café Unoden.

Du kan glæde dig til at smage nogle af Vanillas bedste kager blandt andet:

  • Citrontærter med en sprød mørdej, citron creme og flamberet marengs
  • Brownie med ristede peanuts og saltkaramel
  • Farverige dessertkager med lækre fromager som hindbærfromage med hvid chokolade mousse og vaniljefromage med æblekompot og makron bund
  • Franske macarons i forskellige smagsvarianter

Læs mere her. 

 

Anbefalet til dig