Elektronikkæde åbner første butik i Esbjerg: Nu er der sat dato på

I Byen
Sådan så det ud sidst POWER åbnede en ny forretning, dengang var det i Aalborg. Foto: POWER
Elektronik- og hvidevarekæden POWER åbner fredag den 13. september klokken 07.00 sin 2.000 kvm store butik på Stormgade 155 i Esbjerg – lige ved siden af Bilka.

Mest læste i dag

Flere end 40 ansatte og håndværkere lægger i disse dage sidste hånd på at få gjort den splinternye POWER-butik på Stormgade 155 klar til fredag den 13. september. Her slår elektronik- og hvidevarekæden nemlig dørene op til stor åbningsfest, hvor der fra morgenstunden vil være kaffe og morgenbrød samt en masse konkurrencer og præmier til de tilbudsjægere, der i løbet af natten stiller sig i kø til de gode åbningstilbud.

”Esbjerg har længe stået højt på POWERs ønskeseddel, og jeg fornemmer også, at byen glæder sig til at få en ny elektronik- og hvidevarebutik. Vi planlægger nu et brag af en åbningsfest, hvor vi fylder den nye butik op med masser af varer til vanvittige priser,” siger Jesper Boysen, adm. direktør i POWER.

POWER vil op til åbningen distribuere flere end 145.000 åbningstilbudsaviser i hele Sydvestjylland og forventer, at 800-1.000 kunder vil stå i kø fra morgenstunden.

”Vi kommer til at ruske op i Esbjerg og Sydvestjylland. Her mangler simpelthen konkurrence inden for elektronik- og hvidevarer. Det kommer POWER til at lave om på,” siger Jesper Boysen i en pressemeddelelse. 

 

 

Anbefalet til dig