Er du vild med tarteletter, så kan du godt glæde dig: Hele to tarteletfester i Vejle

Af: Helge Rahbek

|

29/05/2018

Høns i asparges-hungrende vejlensere kan godt glæde sig. Inden for den nærmeste fremtid kommer der hele to tarteletfester til byen.

Mest læste i dag

Allerede på fredag er der tarteletter på menuen, når der på Kirketorvet, i forbindelse med Mens Night, bliver sat et telt op, hvor man ad tre omgange kan spise alle de tarteletter som man lyster. Det forklarer Terje Thesbjerg, direktør i Torvehallerne, som er en af arrangørerne af spisefesten.

Hvis man er helt vild med den klassiske ret, kan man nå at slå mave (og glæde sig til), at der kommer endnu et – og endnu større – tartelet-arrangement.

Festival med inspiration fra Oktoberfesten

Den 21. september er det nemlig tid til ”Vejle Tartelet Festival.” Også her er der mulighed for at spise tarteletter ad libitum, men derudover er der også underholdning på menuen. Hovedattraktionen er Jørgen de Mylius, som optræder med sit Eldorado Show.

Terje Thesbjerg er også med til arrangere tartelet-festivalen den 21. september. Han er ikke nervøs for at overmætte vejlenserne med tarteletter: ”Tarteletter er et hit, og det bliver et større hit i byen nu. Der er tarteletfestivaler i andre byer, og nu kommer det også til Vejle,” siger han og tilføjer at planen med tarteletfestivalen er at skabe en fest, der skal minde om Oktoberfesten – bare med tarteletter.

Men hvorfor lige tarteletter? For Terje Thesbjerg er svaret klart: ”Vi elsker tarteletter,” siger han.

Du kan finde fredagens tarteletfest på Facebook her.

Tartelet-festivalen den 21. september har en Facebook-side, som kan findes her.

 

Anbefalet til dig