En Strawberry Daiquiri-sorbet, så gerne! Isbar serverer alkohol-is på lørdag

I Byen
Foto: OLUFs
Hvis du både kan lide is og alkohol, så er der en rigtig god nyhed til dig. Isbaren OLUFs i Aarhus kombinerer nemlig de to ting lørdag den 8. september. hvor du kan få lækre drinks forklædt som is.

Mest læste i dag

I anledningen af Aarhus Festuge åbner den populære isbar, OLUFs, op med et noget anderledes tilbud til de isglade aarhusianere. I stedet for de normale cholade eller vanilieis med pynt, som de plejer at lange over disken, så har de valgt at kombinere oplevelsen af is og alkohol.

Således vil du lørdag den 8. september have mulighed for at sætte tænderne i en iskold Strawberry Daiquiri-sorbet med mørk chokolade, eller hvad med en Passion Vanilla-is med rom. Er du mere typen der kan lide en god gin, så kan du få en ispind med basilikum-lime-gin med hvid chokolade.

En gammeldags isvaffel med scoop af Aperol Spritz er også en mulighed, men man skal ikke være bekymret for, at man bliver slået helt ud af en enkelt is. Det er nemlig begrænset, hvor meget alkohol der er tilsat isene, og det er der en god forklaring på.

"Der er ikke særlig meget i. Når det nu er alkohol, så vil det gøre det svært at fryse", siger medejer af OLUFs, Signe Olsen, der også fortæller, at mere alkohol ville kræve en bevilling.

"Samtidig hvis det skal sælges uden bevilling, så er der også en grænse for, hvor meget alkohol der må puttes i, så der er under 2,5% i hver is," 

Så det er ikke meningen, at folk skal drikke sig fulde?

"Det vil hvertfald kræve, at de spiser rigtig mange is hurtigt efter hinanden," lyder det med et grin fra medejeren.

Det er første gang, at OLUFS forsøger sig med at sælge alkohol med is i. Tanken har de dog haft et stykke tid, og de håber, at de kan være med til at bidrage til et brag af en fest, som lørdagen under festugen helt sikkert vil blive.

"Vi har længe gået med den her tanke, at vi gerne ville lave et lille event, eventuelt en fredagsbar, hvor vi så ville servere de her is med alkohol i. Nu passede det bare perfekt med festugen, og da alle fire medejere af butikken i København kommer forbi, så håber vi, at vi kan være med til at skabe en fest," lyder det fra Signe Olsen.

I første omgang vil det kun være nu på lørdag, at det er muligt at købe disse is med alkohol. De vil ikke blive en fast del af sortimentet, men de kan vende tilbage til andre events. OLUFs har en butik i både København og Aarhus. Det er dog butikken i Aarhus, der laver is med alkohol. Du kan finde butikken på Graven 16A, 8000 Aarhus C

 

Anbefalet til dig