Festival præsenterer alternativ til udsolgte hotelværelser

I Byen
Foto: Morten Rygaard / Tinderbox
Nu er der håb for de festivalgæster, som var for langsomme til at få booket et hotelværelse.

Lige nu læser andre også

Der er altid rift om hotelværelserne i Odense under Tinderbox, og igen i år måtte byens hoteller melde alt udsolgt mange måneder før festivalens start. Derfor lancerer Tinderbox nu et nyt tiltag, der som supplement til campingmuligheden på Fyens Væddeløbsbane skal sikre så mange som muligt adgang til overnatning under festivalen.

Det nye tiltag hedder Tinderbox Rooms og præsenteres i samarbejde med SDE Campus One, Odense. Ved køb af en Tinderbox Rooms-pakke får man 2 partoutbilletter til Tinderbox 2019, 2 overnatninger for to på Campus One inklusive morgenmad, og 2 stykker Tinderbox-merch, så man er klar til en fantastisk weekend i Tusindårsskoven.

"Vi er bevidste om, at tusindvis af mennesker uden for Odense er interesserede i at deltage i Tinderbox, men at nogle af dem desværre ikke kan få logistikken til at passe på grund af manglende overnatning. Derfor arrangerede vi for nogle år siden den populære campingmulighed på Fyens Væddeløbsbane, og det suppleres nu med et spændende nyt samarbejde med Syddansk Erhvervsskole. Det giver mulighed for, at vi nu kan sætte nogle overnatningspakker i salg, der inkluderer både billetter og et værelse samt lidt lækkert festival-merch, så flere har mulighed for overnatning under festivalen," siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

En Tinderbox Rooms-pakke indeholder: to overnatninger for to på SDE Campus One, Odense inkl. Morgenmad (torsdag-fredag), to stk. partoutbilletter til Tinderbox 2019 samt to stk. TB19 merchandise, der ligger klar på værelset.

Bemærk værelserne er dobbeltværelser med køjesenge.

Pris: 5.695,- kr. Salget af Tinderbox Rooms starter fredag 3. maj kl. 10.00 på Tinderbox's hjemmeside.

Anbefalet til dig