Gode nyheder til vinelskere: Vin i Vejle vender tilbage

Af: Helge Rahbek

|

11/07/2018

Den 1. september bliver en festdag for folk, der holder af vin. Vin i Vejle vender nemlig tilbage denne dag.

Lige nu læser andre også

”En fantastisk dag.” Sådan beskriver citychef Marianne Jeppesen sidste års Vin i Vejle-dag. Så naturligvis vender arrangementet tilbage i år, og programmet er nu klart.

I alt er der 180 billetter i tre forskellige kategorier. Henholdsvis Vin ad libitum-billetter som koster 175 kroner, som giver adgang til de opstillede vinboder. Desuden to tillægsbilletter. Den første, som koster 200 kroner, giver adgang til at smage på Farre-destilleriet Fary Lochan’s whisky, gin, likør og snaps. Den sidste type billetter, som koster 250 kroner, giver adgang til en vinsmagning af fem flasker store Baroloer, også kendt som Vinens Konge.

”Det er ikke en drukfest. Det skal være vinelskerne som kommer, og være et sted, hvor man nyder vin og de mange kvaliteter som vin har,” fortæller Marianne Jeppesen.

Jazz og Blues til vinen

Arrangementet finder sted på Rådhustorvet og starter klokken 11, hvor Marianne Jeppesen sammen med sommelier Orla Farmann officielt byder billetindehaverne velkomne.

Foruden vinsmagninger er der meget andet på programmet. Jazz- og Blues-musik akkompagnerer gildet, og der er introduktion til champagnesabling. Derudover bliver der solgt ferske og grillede limfjordsøsters, og der er også madboder fra Street Food Vejle til stede.

Marianne Jeppesen er tilfreds med programmet, og er ret sikker på, at det ikke bliver sidste gang, at City Vejle afholder vinsmagning i bymidten. ”Man kan lave vinfestivaler på mange måder. Jeg synes vi har lavet det på en god Vejle-måde, og nu skal vi have forankret det ved vejlenserne. Men jeg kan slet ikke forestille mig, at det ikke bliver et event, som kommer til at foregå i mange år fremover,” siger citychefen.

Billetsalget åbnede i forgårs, og allerede på førstedagen blev de første ti billetter solgt. Man skal derfor ikke vente alt for længe, hvis man vil være sikker på en billet til vinsmagningen.

Du kan læse det fulde program på City Vejles hjemmeside her, hvor der også er et link til billetsalget.

Anbefalet til dig