Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Aalborg i påsken

Foto: Shutterstock
Det er endelig ferie, og du skal lave lækker middag og spise påskeæg, men desværre er helligedage også lig med ferielukket. Du skal dog ikke fortvivle, for Aalborg24 har her en oversigt til dig, over hvilke butikkerne der har åbent i helligdagene i påsken.

Mest læste i dag

Påsken er tiden for familiehygge, påskefrokost og påskeæg – men også for ferielukkede butikker. Aalborg24 giver dig her et samlet overblik over hvilke butikker, der har åbent i påsken.

Helligdagene i påsken strækker sig fra den torsdag den 18. april til fredag den 19. april. Lørdag den 20. april er normal handelsdag, så der har alt åbent. Mens søndag den 21. april og mandag den 22. april er helligdage.

Rema 1000 holder lukket – men en åben butik

Hos Rema holder de påskelukket i næsten alle deres butikker i Aalborg – med undtagelse af Rema 1000 i Nørresundby på Vestergade 22 hvor de har åbent fra 07.00-21.00.

Fakta og SuperBrugsen har delvis åbent

Fakta er en af de få butikker, der har åben i alle butikker i Aalborg. Fakta Sønderport i Nørresundby, Fakta Forbindelsesvejen Nørresundby, Fakta Kastetvej, Fakta Vejgaard på Odinsgade 1, Fakta Eternitten på Alexander Foss Gade, Fakta Skipperen på Vestre Alle, Fakta Gug på Fridtjof Nansens Vej og Fakta Gug Pandoravej har åbent fra 08.00-22.00.

Fakta Hasseris på Thulebakken, Fakta Sdr Tranders og Fakta Mistrals Plads har åbent fra 08.00-21.00.

SuperBrugsen på Nordhavnen har åbent fra 08.00-21.00 mens SuperBrugsen på Færø Plads og Vejgård Bymidte holder lukket.

Bilka, Føtex, Lidl, Meny og Kvickly holder lukket

Bilka, Føtex, Lidl, Meny og Kvickly holder lukket i påsken. Så det er ikke her du skal løbe hen for at handle.

Netto har delvist lukket

Netto på Viaduktvej, Netto på Forbindelsesvejen, Netto på Vesterbro, Netto Danmarksgade, Netto på Hadsundvej, Netto på Skelagervej og Netto på Vissevej holder lukket i alle helligdagene i påsken.

Til gengæld holder Netto på Alexander Foss Gade og Vestre Allé åbent fra 07.00-22.00 alle dage.

Aldi har åbent

Hos den tyske kæde Aldi holder de åbent på Dannebrogsgade fra 08.00-21.00, Aldi Nørresundby Viaduktvej, Aldi på Odinsgade, Aldi på Hjørringsvej og Aldi på Bisgaardsvej holder alle åbent fra 08.00-20.00

Spar har åbent

Hos Spar holder de også åbent i påskedagene. De holder åbent fra 08.00-21.00.

 

Anbefalet til dig