Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Aarhus i påsken

Ikke alle butikker holder åbent i helligdagene, derfor giver vi dig her overblikket over påskens indkøbsmuligheder. Foto: Shutterstock
I påsken kan det være svært at finde butikker der har åbent. Du skal dog ikke fortvivle, for Aarhus24 har været alle butikkerne i Aarhus og omegn igennem, og giver dig her et overblik over, hvilke butikker der kan redde din påske.

Mest læste i dag

Påsken er tiden for familiehygge og påskeæg, og har man glemt at købe påskeæg eller andet godt, så kan det blive svært at få det købt, da mange butikker holder lukkede i påsken. Aarhus24 kommer dig dog til undsætning, og giver dig her et samlet overblik over, hvilke butikker der har åbent i påsken. 

Helligdagene i påsken strækker sig fra den torsdag den 18. april til fredag den 19. april. Lørdag den 20. april er normal handelsdag, så der har alt åbent. Mens søndag den 21. april og mandag den 22. april er helligdage.

Rema 1000 er delvis åben

De fleste Rema 1000-butikker er lukkede i påsken, men har du mod på at slå et smut forbi Veri Centret i Risskov eller butikken på Randersvej 142 i Aarhus N, så har butikkerne der åbent fra 07.00-22.00.

Netto har delvist åbent

Netto på Jægergårdsgade, Frederiks Allé, Århushallen, Randersvej, Skovvejen, Søren Frichs Vej, Finderupsvej, Thorvaldsensgade Storcenter Nord, holder alle lukkede i helligdagene.

Har du mod på at smutte forbi Højbjerg, Viby eller Risskov, så har både Netto Rundhøj Torv, Netto Brynet, Netto Vindrosen, Netto Viby Ringvej åben fra 07.00-22.00. Mens Netto Kridthøjvej har åbent fra 08.00-22.00.

Fakta har åbent

De fleste Fakta-butikker holder åbent, men har forskellige åbningstider. De butikker der holder åben fra 08.00-22.00 er Fakta på Trøjborg, Fakta på Jens Baggesensvej, Fakta Viby på Holme Møllevej, Fakta i Risskov på Nordre Strandvej og Fakta i Veri Centret i Risskov,

Af butikker der har åbent fra 08.00-21.00 er Fakta på Norges Allé, Fakta i Frydenlund, Fakta i Viby - Mega Syd, Fakta Stavtrup, Fakta i Hasle og Fakta på Viborgvej.

Bilka, Føtex, Lidl, Meny, Løvbjerg, Kvickly og SuperBrugsen holder lukket

Bilka, Føtex Lidl, Meny, Løvbjerg, Kvickly og SuperBrugsen holder alle lukket i påsken. Så det er ikke her, du skal løbe hen for at handle.

Aldi har åbent

De fleste Aldi-butikker i Aarhus har åbent fra 08.00-20.00. Det gælder ALDI Aarhus Paludan Müllersvej, ALDI Aabyhøj, ALDI Højbjerg (Skåde). Mens ALDI Aarhus Grønnegade har åbent fra 08.00-21.00 og ALDI Viby J fra 07.00-21.00.

Spar holder åbent

Hos Spar holder de også åbent i påskedagene. I Spar i Hasle kan du handle fra 08.00-21.00, men du i Spar i Viby kan kigge forbi fra 08.00-22.00.

Anbefalet til dig