Her kan du holde fastelavn i Vejle

Af: Helge Rahbek

|

28/02/2019

I Byen
Foto: Shutterstock.com
Det er ved at være den tid på året hvor ungerne skal klædes ud og sendes afsted for at slå katten af tønden. Vejle24 giver dig her en oversigt over, hvor I kan fejre fastelavn.

Mest læste i dag

Endelig er det tid til at fejre fastelavn og børnenes udklædning skal laves eller købes. Samtidig skal man finde ud af, hvilken fastelavnsfest der er passer bedst til ens ønsker. Vi giver jer her en oversigt over hvor I kan holde fastelavn i Vejle. Det er forskellige dage det bliver fejret, så man har mulighed for at komme til flere fester.

Dobbelt op på fastelavn i Løget

Fredag den 1. marts inviterer Løget Kirke til arrangementet Familieguf – Fastelavn. Man skal komme udklædt, og det er for hele familien. Arrangementet indebærer spisning og og sjove aktiviteter i kirken. Man skal dog medbringe en ret til et fælles tag-selv-bord. Man kan tilmelde sig ved kirke- og kulturmedarbejder Merete Buhl 23 69 52 51 eller sctnicolaisogn@gmail.com.

Der er lagt op til endnu en fastelavnsfest i Løget søndag den 3. marts fra 14.00 til 17.00. Her kan du slå katten af tønden og der vil være kåring af kattedronning og kattekonge og bedste udklædning. Det er gratis for børn og voksne at deltage, men man kan købe en godtepose for 35 kroner, og tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig her. Blot inden den 1. marts klokken 17.00.

Fastelavn i Bryggen

Du kan også komme til fastelavn i Bryggen. Arrangementet løber af stablen søndag den 3. marts på Plateauet. Programmet er delt op efter alder. Så børn fra 1-3 år kan slå katten af tønden klokken 11.00, de 4-7 årige kan være med klokken 12.00, mens de 8-12 årige kan komme til klokken 13.00. Der er slik til alle børn og kåringer af kattekonge og kattedronning og den bedst udklædte.

Anbefalet til dig