Her skal du holde fastelavn i Horsens

Af: Helge Rahbek

|

20/02/2019

I Byen
Foto: Shutterstock.com
Nu er det snart fastelavn, og kreativiteten skal findes frem, når man skal finde på det bedste kostume, men hvor er det arrangement, der passer bedst til dine ønsker?

Mest læste i dag

Der er masser af muligheder for at slå katten af tønden, når det er fastelavn søndag den 3. marts. Vi har listet de forskellige arrangementer op her, så du kan vælge, hvad du helst vil.

Fastelavn på Fængslet

Klokken 10:00-12:00 kan du komme til gratis fastelavnsfest på FÆNGSLET. Der vil være tøndeslagning og kåring af bedste udklædning. Og så skal der selvfølgelig findes en kattedronning og konge. Der vil være mulighed for at købe fastelavnsboller og drikkevarer. For alle børn til og med 12 år.

Tøndeslagning i Bogcaféen

Klokken 10:00 kan du også vælge at kigge forbi Bogcafeén Smedegade, hvor der vil være tøndeslagning, fastelavnsboller og ren råhygge for små og store. Voksne koster 25 kroner mens børn er gratis.

Børnegudstjeneste

Klokken 10:30 afholder Brædstrup Kirke fastelavn og børnegudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning og kåring af udklædninger.

Fastelavnsfest i BytorvHorsens

Klokken 11:30 kan man kigge forbi bytorvHORSENS hvor der er gratis fastelavnsfest, man skal dog huske at tilmelde sig. Der vil være tøndeslagning samt kåring af bedste udklædninger, og hvem der bliver kattedronning og konge. Der vil også være slik til de deltagende børn. Arrangementet er for alle børn til og med 12 år, og kræver tilmelding inden. Tilmelding skal ske på følgende link.

Fastelavnsgudstjeneste

Klokken 13:00-14:00 er der Fastelavnsgudstjeneste i Søvind Kirke. Det er gratis og man må meget gerne komme udklædt.

Kattedronninger og kattekonger i Bilka

Klokken 13:00 kan man komme til gratis fastelavnsfest i Bilka. Her kan man deltage tøndeslagning, og der vil være kåring af udklædninger, kattedronning og konge. Der vil også være slik til de deltagende børn. Arrangementet er for alle børn til og med 12 år.

Anbefalet til dig