Højt humør og høj solskin: Se billederne fra Jelling Festival

Af: Helge Rahbek

|

25/05/2018

Vejle24's redaktør gik for kort tid siden en runde på festivalpladsen i Jelling og forsøgt at indkapsle stemningen.

Mest læste i dag

Man kan sagtens have en fest i regnvejr, men når forårsvejret viser sig fra sin bedste side, er det nu engang bare en liiille smule lettere. Tusindvis af festivalgængere nyder i øjeblikket forårssolen i Jelling.

På teltpladsen dominerer de unge. Dem fra efterskolerne, ungdomsuddannelserne og de ældste folkeskoleklasser. Promillen er her lidt højere. Ølbowling, kongespil og andre selvopfundne drukspil er populære. Enkelte steder taler man i fred og ro, andre steder brager anlæggene løs for fuld knald.

På selve festivalpladsen er der er en større aldersspredning. Her er både små og grå, promillen er måske en kende lavere, men humøret fejler intet. På scenen spillede Wafande op til dans, og senere i aften kommer Mew, Medina og Dizzy Mizz Lizzy blandt andre på scenen.

Morgendagens program byder blandt andet på C.V. Jørgensen, Rasmus Seebach og Nik & Jay. Søndag runder Nickelback festivalen af. Men så længe vejret er som det er, gør det egentlig ikke alverden, hvem som står på scenen; Så spiller musikken bare.

Nok ord for nu. Du kan gå på opdagelse i billedgalleriet foroven. Billeder indkapsler nu engang stemninger bedst.

 

Anbefalet til dig