Kom til workshop og lær at lave mad fra det indiske gadekøkken

I Byen
Foto: Shutterstock
Hvis du trænger til at få frisket dine kundskaber i det indiske køkken op, så afholdes der lørdag den 27. oktober en workshop i indisk street food. Du har mulighed for at lære de lækreste retter fra en dygtig kok med erfaring fra London.

Mest læste i dag

Street food er blevet et utrolig populært koncept, og Aalborg Street Food har siden åbningen i juni 2017 mærket en stor interesse for den lækre mad fra gadekøkkenerne. Maden kan dog være svær at kokkerere selv, men det er der råd for.

På lørdag den 27. oktober afholdes der nemlig en workshop i indisk streetfood, hvor det er muligt at lære at lave de lækre retter fra det indiske gadekøkken. Læremesteren er den lokale kok Tina Schrøder, der har meget erfaring med de små gadekøkkener, fra da hun arbejdede i London. Hun har i de seneste år arbejdet på Brdr. Price og Bistro 59 i Aalborg, og nu er hun altså klar til at lære fra sig om madlavning i det indiske køkken.

Det er både de søde, salte og spicy indiske retter, hvor krydderierne er den vigtigste ingrediens. Det hele starter klokken 12:00 og det strækker sig indtil klokken 16:00. Det finder sted på Seminarieskolen, Mylius Erichsensvej 27, 9210 Aalborg SØ, og det koster 190 kroner at deltage.

Mulighed for mere end bare indisk mad

Hvis den stærke indiske mad ikke lige er sagen, så tilbyder Tina Schrøder flere forskellige workshops i løbet af efteråret.

Den 10. november kan man lære at lave mad fra det mexicanske og sydamerikanske street food køkken, men her er der allerede udsolgt. Det er dog muligt at komme på venteliste.

Den 17. november står den på italiensk mad for begyndere, hvor der fortsat er billetter at finde.

Den 24. november står den på mad fra det thailandske og vietnamesiske gadekøkken. Her er der fortsat ledige pladser.

Den 8. december er det tid til den sidste workshop, og her står den på amerikansk/engelsk street food. Det er således lækre burgere og andre lækkerier, som du kan lære at lave.

Du kan finde alle workshops og tilmelde dig på denne side.

 

Anbefalet til dig