Konkurrence: Vejle bugner af musik i weekenden - Rasmus Seebach spiller i aften

I aften gæster Rasmus Seebach og Back to Back, Byparken i Vejle, inden Rock i Byparken går løs i morgen. Søndag er der gratis koncert med Mads Langer.

Mest læste i dag

I løbet af sommeren har der ikke været mange musikalske arrangementer i Vejle, men det gøres der op for nu. Allerede i aften indtager Rasmus Seebach Byparken i Vejle, når han giver den gas med de velkendte numre. Inden Rasmus Seebach går på, vil man kunne nyde gode gamle hits fra Back to Back, der er med som opvarmer.

Fredag tages der så hul på den første af tre aftener med Rock i Byparken. Jacob Dinesen sparker festen i gang kl. 19:30, inden Carpark North lukker og slukker. Denne koncert har Vejle24.dk to fribilletter til, og du kan læse mere om, hvordan du vinder disse billetter, hvis du scroller ned i artiklen.

Gratis koncert med Mads Langer

Som om to store koncerter hhv. torsdag og fredag ikke skulle være nok, så er det også muligt at komme til en gratis koncert med Mads Langer. Igen er det Vejle Musikteater der står bag koncerten, men den afholdes et lille stykke væk fra Vejle.

Søndag afholder Vejle Musikteater nemlig Sommerpicnic i Jelling Højene, og er kommer Mads Langer og giver koncert. Koncerten er gratis, så der er ingen undskyldning for ikke at møde op. Mads Langer er akkompagneret af Danmarks Underholdsningsorkester, så der er garanti for en god dag.

Sommerpicnic starter kl. 15:00.

Vind billetter til Rock i Byparken

Fredag aften er der Rock i Byparken, når Jacob Dinesen og Carpark North byder op til fest. Her på redaktionen har vi fået fat i to fribilletter, som vi giver til en heldig vinder. Konkurrencen køres på vores facebook side, og det er ganske simpelt at deltage.

Vinderen trækkes fredag morgen kl. 09:00.

Der kan stadig købes billetter

Skulle du have lyst til at se koncerten med Back to Back og Rasmus Seebach i aften, eller vil du gerne opleve Rock i Byparken, så er der ganske få billetter tilbage.

Du kan købe billetter til Rasmus Seebach her, mens du kan købe billetter til Rock i Byparken her.

Anbefalet til dig