Lørdag åbner kendte TV-iværksættere nyt supermarked for børnefamilier i Aalborg

10/09/2019

Christian Granhøj Skouboe

Børnefamilierne får nu en ny mulighed, når de små størrelser bliver lidt større. Foto: Børneloppen
Har du en flyverdragt, som den lille er vokset ud af, eller en barnevogn, som du ikke længere har brug for? Så kommer et nyt loppesupermarked dig nu til undsætning i Aalborg.

Mest læste i dag

Lørdag den 14 september kl. 10.00 åbner Melissa Christina Thøgersen og hendes kæreste Kasper Thomsen et 680 kvadratmeter stort indendørs loppemarked – Børneloppen – for børnefamilier på adressen Stenbukken 8, 9200 Aalborg SV. Her kan folk, der har noget til salg, leje en stand, hvor deres aflagte børneudstyr bliver udstillet. Melissa, der i tidernes morgen er uddannet salgsassistent i Salling Group, tager sig af salget, og skal have en kommission for det, så på den måde skal sælgerne altså ikke selv stå på markedet. For køberne, der har brug for noget til de små, lover Melissa flere end 230 reoler proppet med gode tilbud til børnefamilierne.

Børneloppen er for nyligt blevet landskendte, da de først deltog i TV2-programmet ”365 dage” og dernæst i DR-udsendelsen ”Løvens Hule”. Siden optagelserne har virksomheden virkelig haft fart på og har i dag loppemarkeder i både Valby, Slagelse, Randers, Odense og Reykjavik og har opnået stor succes på rekordtid. I Danmark er loppesupermarkeder for børnefamilier imidlertid stadig en sjældenhed, hvorimod konceptet er kæmpe stort i Finland, fortæller Johanna Kiel Nielsen, der oprindeligt er fra netop Finland, men nu bosat i Danmark og én af indehaverne bag det første Børneloppen loppesupermarked i Valby.

”Det er et kæmpe hit i mit hjemland. Der findes flere end 400 loppesupermarkeder, og det første slog allerede dørene op tilbage i 1990’erne.”

Johanna Kiel Nielsen har da heller ikke planer om, at loppesupermarkedet i Aalborg skal blive det sidste i rækken:

”Vi ønsker at åbne nye loppesupermarkeder i både Aarhus, Kolding, Herning, Horsens, Vejle, Esbjerg og Nordsjælland. Vi kan derudover se på vores tal, at vi alene på et år har øget vores omsætning på brugte børneting fra 11 til 30 millioner kroner, og hvis det ikke var så svært at finde lokaler, ville vi have haft mange flere loppesupermarkeder allerede,” fortæller hun.

I forbindelse med åbningen af Børneloppen Aalborg den lørdag d. 14 september vil der være masser af sjove ting at kaste sig over: TrylleAndreas, der tryller og laver ballondyr for børn, Koncert med børnemusik, gratis balloner, slikposer og frugt for børn. Masser af spændende konkurrence og andet godt til forældrene. Og sidst men ikke mindst, så kommer Hjemis bilen forbi og dele gratis is ud.

Børneloppen i Aalborg kommer til at have åbent i hverdage fra 10-18 og i weekender fra 10-16.
 

Melissa Christina Thøgersen og Johanna Kiel Nielsen ser frem til at åbne deres nyeste supermarked i Aalborg. Foto: Børneloppen

 

Om Børneloppen

  • Virksomheden har i løbet af de første 2 år sparet svarende til 2300 danskeres årlige co2 forbrug og 10.5 millioner toiletskyld i vand. Dette er beregnet af konsulenthuset Planmiljø og understreger, hvorledes genbrug er fuldstændig afgørende for en bæredygtig klode og forbrug i fremtiden.
  • Børneloppen har for 2. år i træk vundet prisen som ”Bedste bæredygtige initiativ” til Børn i byen priserne.

Anbefalet til dig