Millionærer på Eurojackpot: Vi har aldrig haft råd til at rejse

28/03/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Danske Spil
Det var en mor og en datter fra Aarhus Kommune, der for nogle uger siden var så heldige at vinde en 2. præmie på Eurojackpot på 3.208.151 kroner.

Mest læste i dag

Moderen der er i 50’erne og datteren, der er i tyverne, sad som så mange gange før fredag aften og ventede på, at vindertallene blev trukket på det europæiske lotteri.

- Vi havde lige talt om, at min mor havde fået et lille beløb tilbage i skat. Så vi blev enige om, at det var vores heldige dag, og at vi lige snuppede gevinsten. Da jeg så kiggede, fik jeg et helt chok. Allerede på 2. række kunne jeg se, at det så rigtig godt ud. 

Datteren bad sin mor om lige at tjekke, om hun havde set rigtigt.

- Min mor blev helt bleg og fumlede efter sine briller. Jeg nærmest råbte ad hende, at hun skulle skynde sig at få de briller på, lyder det med et grin. Og den var god nok. Så vi omfavnede hinanden og væltede rundt i sofaen.

For datteren falder pengene på et ekstra tørt sted, da hun lige er blevet fritstillet fra sit arbejde. Oveni har der for det meste været minus på kontoen gennem deres liv.

- Min mor har været på bistandshjælp det meste af min barndom og er nu førtidspensionist. Så vi har aldrig haft penge mens jeg voksede op, forklarer datteren og moderen tilføjer:

- Det har været meget hårdt for mig, at jeg aldrig har haft råd til at få nogle store oplevelser sammen med min datter. Jeg føler jo, at hun har lidt meget afsavn på grund af mig. Vi har for eksempel aldrig været ude at rejse. Så bare det at vi nu har muligheden for at tage af sted os to. Det gør mig simpelthen så lykkelig, selvom jeg endnu ikke helt har forstået, at det er rigtigt.

Der kan godt gå et par uger, før pengene bliver udbetalt til deres respektive konti og først der regner de heldige vinder med, at de begynder at tro på, at de i fremtiden kan kalde sig millionærer.

- Jeg regner med at begynde at hyle, når de står der. Det er sjældent, at der har været plus på kontoen, så jeg tror der kommer en kæmpe forløsning, lyder det fra moderen.

Udover rejsen, som formentlig bliver en tur til Thailand, så skal pengene bruges til at betale gæld af.

- Vi har også været ude at shoppe lidt, da vi fik et forskud på hver 100.000 kroner. Men ellers tror jeg bare, de skal bruges til at holde os oven vande, siger datteren. 

Der er 120 millioner kroner i puljen på fredag i Eurojackpot.

Anbefalet til dig