Mørket sænker sig over Tivoli Friheden til Halloween

17/09/2018

Helge Rahbek

Fra den 13. til den 21. oktober 2018 inviterer Tivoli Friheden indenfor til gys og (u)hygge, og der vil være rig mulighed for at få alle oplevelser med. Parken forlænger nemlig sine åbningstider, og holder åbent frem til mørkets frembrud.

Mest læste i dag

Græskar, monstre, hekse, edderkopper og spøgelser vil i ni dage fylde Tivoli Friheden, der for en stund lader uhyggen sprede sig i parken. I 2017 lod de besøgende sig dog ikke skræmme, da Tivoli Friheden satte rekord med over 35.000 besøgende til Halloween.

For første gang nogensinde får endnu flere mulighed for at opleve Halloween i Tivoli Friheden, der forlænger sine åbningstider helt til kl. 21.00.

Besøg ”Det Makabre Madhus” – hvis du tør

Blandt tusindvis af græskar, levende zombier og spindelvæv præsenterer Tivoli Friheden som noget nyt også ”Det Makabre Madhus.”

Det gamle ”Spiseriet” bliver nemlig omdannet til et rædselshus med fire forskellige verdener, der tester nerverne, når besøgende skal bevæge sig igennem et hus fyldt med grufulde tjenere og hjemsøgte gæster, der er parate til at give de besøgende en oplevelse fyldt med rædsel og spænding.

Masser af andre forlystelser

Foruden parkens forlystelser, der er åbne hele dagen og aftenen, kan besøgende hver dag også fare vild i en indviklet labyrint, opleve det eksplosive fysikshow, gå på skattejagt i parken, dekorere græskar, opleve Hr. Skægs uhyggeligt sjove og lærerige show på Friluftsscenen og se Teaterhuset Filurens forestilling ”Nattens tivoli” i Hermans.

Når (monster-)sulten melder sig, er der hjælp at hente i madboderne, der blandt andet serverer æbleskiver, hjemmelavede flæskestegssandwich, pandekager og søde churros. Restaurant Friheden er også ramt af Halloween-ånden og serverer unikke retter i anledning af Halloween.

Med andre ord er der al mulig god grund til, at spendere en del af efterårsferien i Tivoli Friheden. Og selv hvis du ikke har efterårsferie, er der rig mulighed for at opleve parkens forlystelser med de nye forlængede åbningstider.

Fra den 21. oktober går Tivoli Friheden tilbage til at have åbent fra klokken 11 til 18.

 

Anbefalet til dig