Ny kaffekæde i Aalborg sælger kvalitet for en tier - kendt rapper serverer første omgang

25/04/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Coffee Ten
Den odenseanske kaffebar Coffee Ten har haft så stor succes med sin prisvenlige kaffe af højeste kvalitet, at konceptet nu udbredes til Aalborg. Den 1. maj åbner Coffee Ten nemlig i Magasin Aalborg, hvor aalborgenserne kan nyde den lækre kaffe til den faste pris à en flad tier.

Mest læste i dag

Konceptet er kendt fra Odense, hvor Coffee Ten har vakt opmærksomhed med budskabet om, at kvalitet kan fås til lavere priser end det, der ellers er blevet normalen på kaffe-to-go-markedet:

"Priserne på en kop varm kaffe i bybilledet er jo stukket fuldstændig af, særligt i landets større byer, og der har vi taget det valg, at vi hellere vil sælge 500 kopper kaffe til 10 kr. end 100 kopper kaffe til 50 kr.," fortæller Christoffer Andersen fra Coffee Ten. "Og det gør vi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er langt fra tale om kedelig eller almindelig kaffe, men reel og virkelig god kaffe lavet af fine, fornuftige råvarer." 

Den holdning er man enig i hos Magasin Aalborg:

"Vi er rigtig glade for, at det bliver os, der kan byde Coffee Ten velkommen til Aalborg, for vi tror på, at konceptet vil blive taget rigtig godt imod – ikke mindst baseret på kæmpesuccesen i Odense, siger Store Store Manager i Magasin Aalborg, Tina Mikkelsen, om samarbejdet."

Alle kaffevarianter hos Coffee Ten er af samme høje standard, og derudover er kaffen CO2-neutral. Coffee Ten sætter nemlig bæredygtighed og økologi meget højt, hvilket også kommer til udtryk i kaffebarens valg af råvarer og materialer. For eksempel er papiret til menukortet FSC-mærket, mens rørsukkeret er Fairtrade-mærket. Der er mulighed for at supplere kaffen med et udvalg af kager, sandwiches og forskellige drikkevarer.

De handlende i Magasin Aalborg kan smage den velbryggede kaffe fra onsdag den 1. maj klokken 10.00, hvor Coffee Ten åbner dørene for offentligheden. Det bliver med rapperen ”Jokeren” bag skranken. Den danske musiker er mest kendt som tidligere medlem af gruppen Den Gale Pose, men er også medejer af Coffee Ten, og kaffetørstige aalborgensere kan altså få lejlighed til at hilse på Jokeren aka Jesper Dahl i forbindelse med åbningen.

 

Rapperen Jokeren serverer for de første gæster i den nye kaffebar. Foto: Coffee Ten

Fakta om Magasin du Nord

Magasin du Nord er Danmarks førende kæde af stormagasiner og grundlagt i 1868 i Aarhus. I 1894 åbnede den ikoniske forretning i Hotel du Nord i København, og i dag har Magasin du Nord yderligere tre forretninger i København samt i Aarhus, Odense og Aalborg såvel som en onlineshop, magasin.dk.

Anbefalet til dig