Nyt foredrag: Radiovært har nået toppen - nu vil hun hjælpe andre derop

Af: Helge Rahbek

|

26/02/2019

Den 8. april kan du komme til foredrag med klummeskribent og radiovært, Michelle Hviid. Foredraget ”Nu har jeg nået toppen mor” handler om at sætte livet i perspektiv. Om at turde få knubs, og vide, at der bag ethvert valg er et fravalg. Og om at bestige bjerge.

Mest læste i dag

Opdateret: Foredraget er blevet rykket, og finder i stedet sted enten den 8. april.

“Nu har jeg nået toppen mor” er et foredrag med Michelle Hviid, som du måske kender som klummeskribent for BT eller fra radioprogrammet Hviids Varmestue på Radio24syv. Michelle Hviid gæster Hotel Scandic i Vejle den 8. april, hvor du kan møde hende og høre hendes spændende foredrag.

”Jeg har været oppe på toppen af fire bjerge det seneste års tid, og jøsses, jeg har lært meget: Om mig. Om grænser. Om venskaber. Om livet. Om hvad der gør mig glad - og hvorfor. Jeg har en afsindig lyst til at videreformidle mine oplevelser. Foredraget handler at sætte livet i perspektiv og leve bevidst. Turde få knubs og vide, at der bag ethvert valg er et fravalg. Om at tage for meget for givet og det forkerte alvorligt," fortæller Michelle Hviid.

Naturen ved bedre

Michelle Hviid har det seneste år besteget fire bjerge: Kanisfluh (Østrig), Kilimanjaro (Tanzania), Machu Picchu (Peru) og Mount Kinabalu (Borneo), og om nogle måneder skal hun op i 6100 meters højde i Himalaya med sin søn.

Ifølge Michelle er det at vandre svaret på alt. Naturen ved bedre og dæmonerne kan ikke lide frisk luft, forklarer hun. 

”Der er et grund til at de skotske læger nu udskriver vandring, som en behandlingsform for stress, angst og generel ligegyldighed,” siger Michelle og uddyber:

”Foredraget bliver en rejse i Verden, men især en rejse i psyken – og du behøver ikke gå helt så langt som mig. For jeg vil fortælle alt, hvad jeg har lært. Så du kan bruge det i dit eget liv.”

Foredraget slutter med en dialog, hvor Michelle svarer på spørgsmål fra salen. Det vil efterfølgende være muligt at købe en signeret bog, eller få allerede købte bøger signeret.

Man kan tilmelde sig og købe billetter på Michellehviid.dk. Du kan også deltage i konkurrencen på vores Facebook-side, hvor vi udlodder fire billetter til foredraget.

Anbefalet til dig