Kørestolsdart hitter - Du kan være med i stor turnering

22/08/2018

Henrik Rothenbücher

Du kan deltage uanset om du sidder i kørestol eller ej, når der afholdes Langhøj Open 2018
D. 22. september afholdes der Langhøj Open 2018, hvilket er en kørestolsturnering i dart. Alle kan deltage og det er muligt at låne en kørestol til turneringen.

Mest læste i dag

Dartsporten har vundet frem i løbet af de seneste år, hvor der ugentligt bliver transmitteret live tv fra de største dartbegivenheder rundt omkring på kloden. I kørestolsdart har man også mærket en forøget interesse, og derfor har Langhøj valgt at stable en stor kørestoltsturnering på benene i Aarhus.

Den 22. september vil du således have muligheder for at deltage i Langhøj Open helt gratis, og uanset om du faktisk har et handicap. Det eneste krav er, at mens du spiller, skal du være placeret i en kørestol.

Formålet med turneringen er at skabe mere fokus på parasport generelt. Parasport er sportsgrene for folk med et handicap, og derfor har det været meget passende, at det netop er Langhøj, der er hovedsponsor for turneringen. Virksomheden er nemlig den største i Danmark, der arbejder med indretning af biler til mennesker med et handicap.

Oplev tysk kørestols-parkour

I forbindelse med Langhøj Open 2018 vil der komme besøg af David Lebuser. Han er en af verdens bedste til WCMX, hvilket er kørestols-parkour. David Lebuser vil vise tricks frem, og samtidig vil de besøgende have mulighed for at prøve den bane, som tyskeren har medbragt.

Har du ikke selv en kørestol, så stiller Langhøj gerne en kørestol til rådighed. Kunne du tænke dig at deltage, så skal du tilmelde sig senest d. 1. september. Dette kan du gøre på tbn@langhoej.dk.

Info:

Langhøj Open 2018 afholdes i Langhøjs Showroom, Hasselager Centervej 26, 8260 Viby J.

Der spilles efter de officielle regler. Det betyder, at der spilles fra 501 og ned. Når begge spillere skal lukke, bliver der spilles max. 10 runder. Er der endnu ikke blevet lukket, afgøres kampen ved at komme tættest på bullseye.

Stævnet starter kl. 10:00 og der er mulighed for at købe mad & drikke..

 

Anbefalet til dig