Video: Kendt komiker glæder sig til kæmpe stand-up show i Vejle

Nikolaj Stokholm har sendt en lille video-teaser, hvor han præsenterer løjerne til det kommende Comedy Ballroom comedy show i Vejle Musikteater d. 14. september, hvor billetterne bliver revet væk.

Lige nu læser andre også

Fredag d. 14. september får vejlenserne mulighed for at opleve et unikt stand-up show, når Comedy Ballroom kommer til byen. I løbet af aftenen vil publikum blive underholdt af hele fem komikere, hvor hovednavnet er selveste Lars Hjortshøj.

Den populære Nikolaj Stokholm er vært for aftenen, hvor han præsenterer, Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Mark Le Fevre og Kasper Gross. Hver komiker har en halv time at gøre godt med, og hvis du ønsker at overvære løjerne, så skal du til at skynde dig.

Billetterne bliver nemlig revet væk, og showets lokale afvikler, Rasmus Simmelkjær Pedersen, håber på, at han inden længe vil kunne melde udsolgt.

"Jeg har netop modtaget tallene, og pr. dags dato, har vi solgt over 800 ud af de 1100 billetter, så vi nærmer os målet med hastige skridt," lyder det fra Rasmus Simmelkjær, der meddeler, at det er gået over al forventning.

"Jeg ved faktisk ikke helt, hvad vi havde af forventninger, fordi det nu er et helt unikt show, men det er klart gået bedre end det, som jeg havde turde håbe på," lyder det fra den vejlensiske afvikler.

Nikolaj Stokholm teaser med video

Den kendte vært, Nikolaj Stokholm, sendte forleden en video til Rasmus Simmelkjær, hvor han på humoristisk vis præsenterer det show, som vejlenserne kan se frem til d. 14. september. Vejle24 har eksklusivt fået lov til at vise den video, som Nikolaj Stokholm har lavet.

 

 

Nogle af de bedste komikere kommer forbi

Det er bestemt ikke et program af middelmådige komikere, der kommer til Vejle Musikteater, når Comedy Ballroom løber af stablen. Nikolaj Stokholm der i år er nomineret til årets komiker, optrådte med hele 97 udsolgte shows i løbet af sin første tourné.

Lars Hjortshøj er en af comediens grand old men, og har i flere årtier været en af de sjoveste mænd i Danmark. Han er således også den mest rutinerede af alle komikerne, der følges trop af Thomas Warberg, som han optrådte med i Live fra Bremen showet, samt den seneste musical, SPAMALOT, der også indtog Vejle Musikteater.

Mark Le Fevre er af den nyere generation, og især online er han blevet et fænomen. Han har skabt "Jyde-man" karakteren på facebook, der har over 200.000 likes. Sidst men ikke mindst er der Kasper Gross, der er et af de største talenter i Danmark. Gross er en populær herre, der ofte har kunne ses på TV enten i forbindelse med stand-up eller underholdningsserier. 

Samlet er de fem komikere et af de bedste line-ups, der overhovedet er set i Danmark, hvis man lige ser bort fra velgørenhedsshows. Det er derfor en unik aften, du kan blive vidende til, og Rasmus Simmelkjær Pedersen opfordre derfor også til, at man får købt sine billetter i god tid.

Har du ikke allerede købt billetter, kan du finde dem på Vejle Musikteaters hjemmeside.

 

Anbefalet til dig