Vild med dans kommer til Aarhus: Test dine evner i Bruuns Galleri

06/09/2018

Henrik Rothenbücher

Foto: TV2
Vild med dans indtager Bruuns Galleri den 11. september, hvor de tager deres helt nye dansemaskine med. Du har mulighed for at vinde billetter til Vild med dans-optagelserne.

Mest læste i dag

TV2-programmet Vild med dans kommer til Aarhus, og de har deres nye dansemaskine med. Den kan du prøve kræfter med i Bruuns Galleri den 11. september mellem klokken 15:00-19:00, så nu skal du ud af busken, hvis du har en skjult danser gemt i kroppen.

Du har også mulighed for at møde de populære dansere Sofie Kruuse og Frederik Nonnemann fra TV-programmet, som kan give dig et par tips og tricks til, hvordan du bedst muligt håndterer dansemaskinen.

Vind billetter til liveoptagelserne af Vild med dans

Dansemaskinen som Vild med dans tager med, er forholdsvis let at tilgå. Den fungerer i bund og grund som de fleste dansespil, der kan spilles på diverse konsoller. Her skal man forsøge at efterligne de trin, der vises på TV-skærmen, og man får point alt efter hvor god man er.

Der er to forskellige indstillinger på maskinen. Der er det lette niveau for begyndere, og så er der et svære niveau til de mere øvede.

Er du en af de bedre på maskinen, så har du mulighed for at vinde billetter til liveoptagelserne af Vild med dans. Trøstepræmien er et tremåneders abonnement til TV2 Play.

Hvis du gerne vil øve lidt, før du giver dig i kast foran de professionelle dansere, så kan du få en forsmag på trinnene inde på TV2s hjemmeside. Du kan følge dette link, hvor du bliver introduceret for dansemaskinen.

 

Anbefalet til dig