Countrystjerne skal skilles efter 7 måneders ægteskab: Påstår han er blevet bedraget

Kendte
Foto: Trina Stewart / Shutterstock.com
Foto: Trina Stewart / Shutterstock.com
Billy Ray Cyrus skal skilles igen.

Lige nu læser andre også

Billy Ray Cyrus, kendt for sine countryhits og sin rolle i Disney-serien Hannah Montana, hvor han spillede sammen med sin datter Miley Cyrus, har tidligere været igennem to ægteskaber, der også endte i skilsmisse. 

Med sine 62 år har han haft en lang karriere indenfor musikken. Firerose, 35 år, er også en talentfuld musiker, men nu ser det ud til, at der er blevet skabt nogle kløfter imellem dem, der ikke kan overkommes

Tredje gang var derfor desværre ikke lykkens gang for Billy Ray Cyrus. Efter blot syv måneders ægteskab med Firerose, er kærligheden falmet, og parret går hver til sit.

Det skriver B.T.

Flere amerikanske medier har rapporteret, at Billy Ray Cyrus har indgivet en anmodning om skilsmisse fra Firerose, hvis borgerlige navn er Johanna Rose Hodges. 

Dokumenterne viser, at årsagen til skilsmissen angives som 'uforenelige forskelle' og 'upassende ægteskabelig adfærd'. Men dramaet stopper ikke her. Billy Ray Cyrus har ikke blot bedt om en skilsmisse: Han vil have ægteskabet annulleret, da han hævder, at det er indgået under bedrageri.

Historien om deres ægteskab begyndte i oktober 2023, hvor de to sagde ja til hinanden. 

"Vi er lidt ligesom peanutbutter og syltetøj. Jeg er en venstrehåndet singer-songwriter fra Flatwood, Kentucky, og hun er uddannet orkestermusiker," sagde Billy Ray Cyrus i et interview med Good Morning America, ikke længe før de skulle giftes.

Men idyllen var kortvarig. På de sociale medier er tegnene også tydelige: Parret følger ikke længere hinanden på Instagram, hvilket i kendisverdenen ofte er et tegn på uenigheder.

Anbefalet til dig