Dette gjorde prins Harry, da han høre om kong Charles kræftdiagnose

Kendte
Foto: B. Lenoir / Shutterstock.com
Foto: B. Lenoir / Shutterstock.com
Prins Charles blev tidligere på året diagnosticeret med en kræftsygdom.

Lige nu læser andre også

Den royale ekspert Katie Nicholl har givet et sjældent indblik i, hvad der udspillede sig i denne følelsesladede genforening. 

Det skriver Mirror

Spændingerne mellem prins Harry og den britiske kongefamilie har været velkendte, især efter at Harry og hans hustru, Meghan Markle, trådte tilbage som medlemmer af kongefamilien i januar 2020.

Situationens kompleksitet blev yderligere forstærket, da Harry udgav sine erindringer i bogen "Spare" i januar 2023. Bogen afslørede eksplosive detaljer om den kongelige familie og intensiverede spændingerne mellem Harry og hans slægtninge.

Men alt ændrede sig med et telefonopkald. Ifølge Katie Nicholl ringede Charles personligt til sin søn for at informere ham om sin kræftdiagnose. Harry tøvede ikke et øjeblik og sprang på et natfly fra Los Angeles til London. 

Katie Nicholl fortæller, at Harry gik direkte til Clarence House for et kort, men betydningsfuldt møde med sin far.

Ifølge Katie Nicholl er "kongen desperat efter at forsone sig med Harry," og hun fortsætter: "Det var sandsynligvis en følelsesladet og svær situation for dem begge, men kongen må have følt sig enormt lettet og trøstet af, at Harry fløj over."

Trods de åbenbare spændinger afslørede Katie Nicholl, at kongen altid har holdt døren åben for sin søn, uanset hvad der er blevet skrevet i "Spare". 

"For Charles har døren altid været åben, uanset nogle af de ting, Harry har skrevet… Jeg er blevet fortalt af en kilde meget tæt på kongen, at uanset hvad Harry har sagt eller gjort, elsker han sin søn," siger hun.

Anbefalet til dig