En dyr hobby: Kandis-Johnny fik regning på 38.000 kr.

Kendte
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Den dyre regning kom bag på den kendte sanger.

Mest læste i dag

Der er mange, der kender Johnny Hansen som den karismatiske forsanger i bandet Kandis, men derudover har han også en passion for biler. 

Det er en hobby, der hurtigt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse, noget Johnny for nylig fik at mærke på egen pengepung.

Det skriver Billed-Bladet

Johnny Hansen, der har et blødt punkt for biler, har prøvet at modtage en værkstedsregning, der fik ham til at kigge en ekstra gang.

Hans Porsche skulle have skiftet bremser, og det viste sig at være en bekostelig affære. Regningen lød nemlig på hele 38.000 kroner. 

For den 58-årige musiker er biler ikke bare et transportmiddel: Det er en elsket hobby. Men det er også en passion, der kommer med en pris. Johnny måtte tage et ekstra kig på regningen og indrømmer, at han bagefter sad og stirrede ud i luften, overvældet af det høje beløb.

En Porsche er ikke en almindelig bil. Den er designet til fart og præstation, og det betyder, at dens komponenter, som bremserne, er både avancerede og dyre at vedligeholde. 

Johnny Hansen har to biler i sin garage: En Porsche Panamera og en VW Multivan. Mens hans hustru, Gitte, bruger Porschen til privatkørsel, bruger Johnny Multivanen, når han ude og spille koncerter.

Anbefalet til dig