126 nye lejligheder i Havnehusene udlejes

13/11/2018

Helge Rahbek

Udlejningen af tredje og sidste etape af PFA’s nybyggeri Havnehusene på Østre Havn i Aalborg er i fuld gang.

Mest læste i dag

126 nye lejeboliger tæt på vandet og Aalborgs Byliv. Det består tredje og sidste etape af PFA's nybyggeri Havnehusene i Østre Havn af, som til sammen består af cirka 300 lejeboliger. Allerede nu er der god interesse for boligerne, der står klar til indflytning i marts 2019. 

Lejligheder til de unge

De 126 nye lejeboliger tæt på vandet og Aalborgs byliv er i varierende størrelse, alt fra 1 til 4 værelser. Også lejen varierer med den billigste husleje på 4.700 kroner om måneden for 46 m2. 

"Med et flertal af 2-værelses lejligheder imødekommes efterspørgslen på boliger, der i pris og størrelse henvender sig til de yngre målgrupper i byen. En række af boligerne er allerede udlejet eller reserveret,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der skal administrere ejendommen.

Kort vej til indkøb

Foruden at være nabo til Limfjorden ligger tredje etape også ud til det mere vindstille Østre Havnebassin, som i sommerhalvåret skaber liv i området.

På indkøbsfronten kommer de nye beboere ikke til at skulle gå langt. Dagrofa har nemlig lejet tredje etapes stueetage på 2.000 m2 med henblik på at åbne en Meny i starten af det nye år.

”Østre Havn er en lovende ny bydel, som får sin egen identitet og egne attraktioner. Samtidig vil de nye beboere have få hundrede meter til Aalborg centrums kulturelle tilbud og spisemuligheder,” siger Maivi Herup.

DEAS har bidraget til projektet som bygherrerådgiver, og i den forbindelse forsøgt at skabe nogle attraktive lejligheder.

”Det har været et ufravigeligt mål at skabe en bygning og et sted, hvor der er rart for de kommende beboere at være, med lyse, veldisponerede lejligheder og attraktive udearealer,” siger Kristian Slaarup Kongstad, afdelingsdirektør for Teknik i DEAS.

Der er åbent hus i de nye lejligheder hver søndag klokken 12.30 til 13.30. 

Om tredje etape af Havnehusene:

• Lejligheder med 1-4 værelser fra 46-102 m2
• Asymmetrisk bygning med henholdsvis 5 og 7 etager
• Bygningen har i sin midte en grøn gårdhave med fælles terrasse
• Stor og solrig sydvestvendt fælles tagterrasse
• Indflytning i marts 2019

 

Anbefalet til dig