14-årig iværksætter starter nyt rejsesite

28/07/2018

Rikki Tholstrup Jørgensen

Khaled Deaibes startede sin første virksomhed som 13-årig. Den virksomhed har han lige solgt, og pengene er straks brugt på at starte et nyt projekt op. Den unge iværksætter fra Aarhus er gået fra fodboldnyheder til prissammenligninger på rejser.

Mest læste i dag

Da Khaled Deaibes for ca. et år siden startede siden Onliga.dk op, var det med en drøm om at skabe en hjemmeside med nyheder om fodbold og med tiden anden sport også. Målet var at bide skeer med de store fodboldsider i Danmark. Selvom målet måske ikke blev opfyldt, så levede Onliga.dk en fin tilværelse med unge skribenter og ganske fine besøgstal. På baggrund af sin ihærdighed fik Khaled i sidste uge solgt Onliga.dk til et lokalt medie. 

Der gik ikke lang tid, før de tjente penge skulle bruges: "Efter salget af Onliga.dk, fik jeg en masse ideer. Jeg ville starte noget nyt op, men hvad det skulle være, det var jeg i tvivl om," fortæller Khaled om sine bestræbelser på at finde et nye projekt at kaste sine timer i. "Først ville jeg starte et tøjmærke, men jeg endte med at starte Smartravel."

Udover iværksætteriet er Khaled også aktiv i fodboldmiljøet, ligesom han er medlem af Børne- og ungebyrådet i Aarhus. Det er altså ikke en helt almindelig teenager, der har startet den nye rejsesøgemaskine. "Smartravel giver brugerne mulighed for at finde de bedste priser på hoteller, fly, udlejningsbiler, og meget mere. Jeg håber på, at SmarTravel.dk bliver danskernes fortrukne rejsesøgemaskine," slutter Khaled af.

 

Anbefalet til dig