15.000 lagde vejen forbi Vild med Vand 2018

Lørdagen var velbesøgt og en stor succes.
Vild med Vand 2018 var en storslået succes. I år havde man tilføjet endnu en dag til programmet, og det betød, at der var intet mindre end 15.000 gæster i løbet af weekenden.

Mest læste i dag

Den lille weekendfestival Vild med Vand der afholdes ved havnen i Vejle, er et overstået kapitel, men hvilken stor succes det var.  Hele 15.000 mennesker lagde Vejen forbi de festlige aktiviteter, der i år havde en ekstra dag at folde sig ud på.

Vild med Vand har nemlig tidligere blot været afholdt om søndagen, men grundet successen valgte man at udvide konceptet, så der var en dag til det lidt ældre publikum. Derfor bød lørdagen både på de Jyske Mesterskaber i Smut, ligesom der også var et stort musikprogram med højkvalitets-musik.

Vi har talt med en af iniativtagerne til Vild med Vand, Thomas Schiødt, og den i dag trætte kulturkonsulent hos Vejle Kommune, var også en rigtig glad mand.

"Det var en fuldstændig stor succes på alle parametre. Især lørdag som var en helt ny dag, var vi meget spændte, da vi ikke var sikre på om folk var klar over, at den var der. Det var dog en kæmpe succes, og der var omkring 5.000 fremmødte om lørdagen," lyder det fra Thomas Schiødt der uddyber lidt om hvad lørdagen handlede om.

"Det var en lidt mere rolig dag. Der var både tid og plads til, at folk kunne nyde de mange forskellige aktiviter, og det gode musik. Musikforeningerne der havde stået for at booke kunstnerne, havde gjort et virkelig godt job, så det var rigtig høj kvalitet af musik, som vejlenserne kunne høre om lørdagen," fortæller Thomas Schiødt.

"Er Motor Mille ikke populær længere?"

Mens lørdagen var den nye satsning ved Vild med Vand, så var søndagen det helt store omdrejningspunkt. Der var også dobbelt så mange gæster om søndagen i forhold til lørdag, selvom Thomas Schiødt i et kort øjeblik var bange for, at gæsterne ikke dukkede op.

"Søndag var helt fortrineligt. Men jeg stod der klokken 10:10, hvor der stadig ikke var dukket særlig mange frem, og begyndte at tænke 'Åh nej, er Motor Mille ikke populær længere' men kort efter vrimlede det til, og der kom faktisk så mange, at vagterne til sidst måtte holde gæsterne fra det afspærrede område," udtaler Thomas Schiødt, der dog kan berette om, at folk alligevel kunne se showet.

"Der var plads til 1.200, men folk bag ved afspæringen kunne også godt se. Der var folk der stod på den flydende kajakklub, så der var rigtig mange, der fik set det populære show," lyder det meget tilfresstillende fra Thomas Schøidt.

Kulturkonsulenten hos Vejle Kommune fortæller også, at man efter den stigende interesse for Vild med Vand, gerne vil gøre endnu mere ud af det. Den kommer formentlig ikke til at strække sig over flere dage, men i stedet vil man gøre endnu mere ud af programmet.

 

Anbefalet til dig