Følg med fra Fødegangen på Aarhus Universitetshospital i ny serie på Kanal 4

12/09/2018

Henrik Rothenbücher

Tirsdag den 18. september har Kanal 4 premiere på en helt nyt reportageserie, hvor man følger fødeafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

Mest læste i dag

Danskerne har mulighed for at se en helt ny reportageserie, der udspiller sig fra Aarhus Universitetshospital, når "Velkommen til verden" har premiere tirsdag den 18. september på Kanal 4.

I Danmark fødes der hvert tiende minut et barn i Danmark, og reportageserien "Velkommen til verden" tager dig direkte med til fødeafdelingen på Aarhus Universitetshospital. Kanal 4 har helt unikt fået lov til at følge hospitalet med 24 kameraer, der har filmet 24 timer alle ugens dage.

Programmet er inspireret af det amerikanske program, "One Born Every Minute" hvor man følger lægerne og fanger følelserne hos de nybagte forældre både før, under og efter fødslen.

Underholdning og seriøsitet

En fødsel kan bestå af rigtig mange ting, hvad enten det er smerter, gråd, følelser eller smil og det er lige netop det, man har forsøgt at fange i den nye reportageserie "Velkommen til verden" 

I en lille forsmag på serien følger man Lars og kæresten Sabine, der er i gang med en fødsel. Lars siger kækt "Er det nu, jeg skal fortælle dig, at jeg har fået vildt ondt i min lyske?", mens hans kæreste Sabine står lænet indover fødebriksen og kæmper med den ene voldsomme ve efter den anden. "Nej, det er ikke lige nu skat," lyder det med irritation fra Sabine, der alligevel sender ham et smil og tilbyder et sug af den smertelindrende lattergas.

Sabine og Lars er blot et af de mange par, man kan følge i den nye reportageserie på Kanal 4. Det er dog ikke kun de nybagte forældre, der kommer til at have en rolle i serien, det er også lægerne samt jordemødrene, der tager imod de nyfødte børn.

En af dem man følger, er Louise, der pludselig fik så travlt, at handskerne blev glemt i farten.

"Jeg nåede slet ikke at få handsker på, fordi det gik så enormt stærkt. Pludselig stod Sabine dermed babys hoved mellem benene," lyder det fra jordemoderen Louise i det første afsnit af programmet.

Programmet har premiere på Kanal 4 tirsdag den 18. september klokken 21:00.

 

Anbefalet til dig