Blind og blød passager: 11 uger gammel kattekilling hopper på færgen til Frederikshavn

Kattekillingen smeltede straks personalets hjerter. Foto: Stena Line
Medarbejderne på Stena Lines færge mellem Danmark og Sverige gjorde onsdag et blødt fund, en kun 11 uger gammel killing havde sneget sig om bord og var sejlet med til Frederikshavn.

Mest læste i dag

En snedig lille kattekilling fik tirsdag sneget sig om bord på færge Stena Danica, der sejler imellem Frederikshavn og Göteborg. Hvordan det er lykkedes den lille spilopmager at få sig en gratis færgetur, vides ikke. Heldigvis blev den blinde passager dog opdaget af medarbejderne på færgen, da de havde lagt til kajs i Frederikshavn. Personalet fik taget hånd om den, inden den kunne overdrages til Nordjyllands Dyreinternat.

Det skriver færgeselskabet Stena Line selv på Facebook, hvor de også har delt billeder af kattekillingen, som personalet gav navnet Hr. Nilsson. 

Torsdag kan Stena Line ligeledes fortælle, at det desværre ikke er lykkedes at opspore den eller de ejere, som formentligt savner den lille sorte kattekilling. Derfor opholder han sig fortsat på Nordjyllands Dyreinternat, imens personalet ledere efter en ny familie til den lille fyr. 

"Den søde lille fyr er vurderet til at være ca. 11 uger gammel og er i ok stand. I næste uge kommer han til dyrlæge og bliver neutraliseret, chippet, øremærket, vaccineret og får orme– og loppekur, og dernæst kommer han til at bo med killinger på sin egen alder, mens de leder efter et kærligt hjem til ham," skriver Stena Line. 

Læsere, som kunne være interesserede i at adoptere Hr. Nilsson, skal tage kontakt til Nordjyllands Dyreinternat på tlf. 88770307. Den lille fyr kommer til at koste 995 kroner. 

Anbefalet til dig