Børnene skal også til Snapsting - få det fulde overblik over de sjove og gratis aktiviteter her

Kort & Godt
Alle aldersgrupper er velkomne på Snapsting. Foto: Viborg Kommune
Bæredygtighed og fællesskab er i fokus, når tusindvis af børn indtager ”Snapsting For Børn” for sjette år i træk.

Mest læste i dag

Den gamle Borgvoldpark bliver forvandlet til et kreativt og fantasifuldt legemekka for børn og voksne, når Snapsting For Børn afholder årets største børnekulturfestival.

I år er bæredygtighed temaet for børneaktiviteterne. Man kan bygge sin egen fløjte, eksperimentere med vinden, tage et kæledyrskørekort og lave kunst af genbrugsmaterialer”, fortæller Rikke Skovsbo, projektleder på ”Snapsting for børn”.

25 forskellige børneaktiviteter til Familiedagen 

Søndag den 23. juni åbner årets ”Snapsting for børn” for alle børnefamilier i Viborg Kommune. Her er fuld fart på børneaktiviteterne, når Cirkus Charlie laver løjer og Danmarks Underholdningsorkester spiller op med Ole Kibsgaard. Elever fra Viborg Kulturskole giver også koncert.

Børnefamilier kan hygge sig med vandleg, balloner og kæledyr eller hilse på de karakteristiske Stormtroopers og slås med skumsværd til familiedagen.

”Åbningsdagen bliver helt fantastisk for både børn og voksne. Alle familier kan godt glæde sig til musikalsk underholdning og masser af leg og kreativitet på Borgvold. Her er børnekulturen udfoldet i sin bredeste forstand”, siger Rikke Skovsbo.

Se hele familiedagens program.

Grillhygge til Børne-Sankt Hans med Sigurd Barret

Alle er velkomne til fejring på Borgvold kl. 16.00 til grillhygge, hekseudsmykning og musikalske oplevelser. Her bliver de 4 store griller tændt op – og man kan nyde sin medbragte grillmad til tonerne af Tante Andante Band, Prinsens Musikkorps og Sigurd Barret.

”Borgvold vil dufte af popkorn, grillmad og pandekager. Det bliver en fantastisk dag i familiens tegn, når børn og voksne mødes til Børne-Sankt Hans i hjertet af Viborg”, udtaler Rikke Skovsbo.  

Alle aktiviteter på åbningsdagen er gratis og finder sted mellem kl. 13.00 – 19.30 søndag d. 23. juni.

Bæredygtige børneaktiviteter til Snapsting For Børn

9000 børn gæster i uge 26 Snapsting For Børn til et væld af aktiviteter på Borgvold. Mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 9.00 til 14.00 er det grønne område fyldt med tusindvis af glade børn fra institutioner i hele kommunen.

Børnene bygger elegante genbrugsblomster og deltager i musikværkstedet, hvor de synger sange fra det regionale projekt ”Sange til verden”. Bæredygtighed er i år temaet for alle de workshops, som børnene deltager i.

Snubledagen er for de allermindste børn

Det går ikke stille for sig, når de 0-3-årige børn folder sig ud torsdag i uge 26.

Smilene bliver store på scooterbanen og til dukketeater med de tre små grise. Musik, sang og cirkusshow vil fylde pladsen på Borgvold og underholde de små.

Snubledagen starter med morgensang i cirkusteltet kl. 9.00 og slutter kl. 12.00.

Anbefalet til dig