Café flytter fra gågaden og ned i Vejle Midtpunkt

Af: Helge Rahbek

|

22/11/2018

I lokalerne hvor Fat Boys Tattoo Studio tidligere holdte til, kommer der snart til at blive langet bagels, smoothies og milkshakes over disken. Café Egstrand flytter nemlig fra Nørregade og ned i Vejle Midtpunkt.

Mest læste i dag

I september valgte Fat Boys Tattoo Studio at flytte tværs over vejen til nye gemakker i Vejle Midtpunkt, og forlade deres adresse Nørregade 61. Nu flytter en ny lejer ind i den tidligere Tattoo-salon. Fremover kan blandt andet få bagels, salater, milkshakes og smoothies serveret, når Café Egstrand i midten af december rykker ind.

Hidtil har Café Egstrand haft adresse på Nørregade 2, men for nyligt besluttede de sig for at forlade lokalerne på gågaden. Roidad Minewal der ejer caféen fortæller, at det hovedsageligt handler om at huslejen er lavere i midtpunktet.

”Det er en god forretning, men udgifterne er også meget høje. Vi kommer til at betale tre gange mindre husleje, men det betyder også noget, at der hyggeligt i midtpunktet,” siger han.

Satser på firmaer og festivaler

Hos Café Egstrand kan man både få sine drikkevarer og retter i caféen eller tage dem med to go. Derudover satser caféen også på, at lave flere aftaler med firmaer, som de kan levere mad til. Det fortæller Roidad Minewal, som overtog caféen for godt et års tid siden, og sidenhen har arbejdet på, at skabe aftaler med flere firmaer.

”Det passer godt til vores koncept, vi tager også ud til festivaler. Vi har været på to i år,” fortæller café-ejeren.

Han understreger dog, at café-stemningen, som stamkunderne kender fra Nørregade, holder ved, og at der ikke er nogle planer om store ændringer på menúkortet. Så man kan altså stadig få en smoothie med æble, kiwi, lime, ingefær og ananas eller en bagel med røget laks, hytteost, agurk, spirer og cream-cheese.

Gode åbningstilbud

For nylig begyndte Café Egstand at rydde lokalerne på Nørregade og gøre sig klar til flytning.

”Der er rigtig meget, der skal flyttes, blandt andet mange maskiner,” forklarer Roidad Minewal.

I øjeblikket arbejdes der på at gøre den tidligere Tattoo-salon klar til de ny lejere. Hvis planen holder, åbner caféen i midtpunktet den 15. december.

”Vi håber på at se så mange som muligt, og at vores kunder vender tilbage. Vi har kigget på flere lokaler, og arbejdet på at skaffe et godt lokale hurtigst muligt,” siger Roidad Minewal, der også kan fortælle, at der vanker tilbud på åbningsdagen.

Der vil nemlig være gratis kaffe og kage og 10 procent rabat, når Café Egstrand åbner i deres nye lokaler i Vejle Midtpunkt.

 

Anbefalet til dig