Casting i Bryggen: Skal dit barn være model?

Af: Helge Rahbek

|

29/01/2019

Bryggen i Vejle danner rammen om casting af børn for modelbureauet Basic CPH og Børnecasting.dk, som er i gang med at finde børnemodeller til reklamer for danske brands.

Lige nu læser andre også

Modelbureauet Basic CPH leder efter piger og drenge fra Vejle-området i alderen fra 3-14 år. De udvalgte børn kan blandt andet medvirke i kataloger, kampagner, annoncer og reklamefilm for brands som Zara, Phister, Philina, Molo, Ronald, Massimo Dutti og Wheat.

Det københavnske modelbureau stiller et åbent fotostudie op ved indgangen til Bryggen lørdag d. 9. februar fra klokken 10.00 – 17.00. Her kan alle børn i alderen 3-14 år kigge forbi med deres forældre og få taget et prøvefoto. Det kræver blot tilmelding online på siden her.

”Vi søger alle typer børn uanset udseende, højde, hårfarve - fregner eller ej. Alle skal være velkomne,” siger Maja Henneberg, der står bag castingen.

Har travlt med at finde nye børn

Basic CPH og Børnecasting.dk leder efter børn i hele landet, som synes det er sjovt at stå foran et kamera. Hvis man mener, at det vil være det rette for ens barn at blive reklamesøjle, skal man ved onlinetilmelding vælge en tid. På den måde undgår man for lang ventetid. Efterfølgende får man et casting-id tilsendt på en SMS. Dette nummer skal man medbringe til castingen.

”Basic CPH har meget travlt med at finde nye børn til forskellige modelopgaver, og derfor håber vi at se en masse skønne børn. Stort set alle, som kommer og får taget modelbilleder, er meget nervøse. Men når de er blevet fotograferet, så går de altid ud med et smil på læben,” understreger Maja Henneberg og tilføjer:

”Jeg elsker nemlig at kilde børnene, så de får grineflip. Det løsner dem meget op - og så bliver modelbillederne rigtig gode”.

Når castingen er slut, går modelbureuaet alle billederne igennem og udvælger, hvem de synes er interessante, og som de gerne vil benytte til fremtidige modelopgaver. De udvalgte får direkte besked.

Fakta:

Åbent fotostudie ved indgangen til Bryggen

Lørdag d. 9. februar fra kl. 10.00 – 17.00

For børn i alderen 3-14 år

Tilmelding inden castingen på www.børnecasting.dk

Anbefalet til dig