City Syd på den anden ende: 4000 stod i kø til elektronikkædes åbningsdag

Kort & Godt
Direktør Jesper Boysen klippede selv snoren på åbningsdagen. Foto: POWER
Elektronik- og hvidevarekæden POWER åbnede i fredags sin første butik i Nordjylland i Aalborg City Syd. Flere end 4.000 forventningsfulde kunder stod fra morgenstunden i kø, da butikken slog dørenene op.

Mest læste i dag

Trafikken var tæt og køen lang, da POWER-direktør Jesper Boysen fredag morgen klokken 07.00 klippede snoren til den nye 2.500 kvm store elektronik- og hvidevarebutik på Løven 25A i Aalborg City Syd.

De første kunder havde allerede lagt sig i kø onsdag kl. 11.00 – 44 timer før åbningen – og i løbet af natten til fredag strømmende flere tilbudsjægere til. Da butikken slog dørene op klokken 07.00, stod flere end 4.000 kunder i kø.

”POWER har nu åbnet 15 butikker over hele landet, og jeg har aldrig oplevet så mange mennesker fra morgenstunden til en åbningsfest. Vores forventning var omkring 1.000 kunder i kø – der stod 4.000 mennesker. Det er ny åbningsrekord for POWER,” siger Jesper Boysen, direktør hos POWER, i en pressemeddelelse.

Fredag klokken 13.00 havde flere end 8.000 kunder lagt vejen forbi åbningsfesten.

”Interessen omkring vores etablering og åbning her i Aalborg har de seneste måneder været enorm, og dagens flotte opbud af kunder bekræfter os i, at POWER gør det rigtige ved at skrue op for konkurrencen og ned for priserne her i Nordjylland. Vi har heldigvis købt godt ind til dagens åbningsfest, så der stadigvæk masser af elektronik og hvidevarer på hylderne til rene foræringspriser,” siger Jesper Boysen.

 

Anbefalet til dig