Coca-Colas julelastbil kommer forbi Aalborg

Foto: Coca-Cola
I midten af december bliver det muligt at komme helt tæt på den ikoniske julelastbil, som du kender fra Coca-Cola-reklamen. Coca-Cola sender nemlig en lastbil fyldt med lækre forfriskninger til Aalborg, hvor du også kan få fat i en miniaturelastbil.

Mest læste i dag

Hvis du er en af dem, der allerede er ved at komme i julestemning, selvom vi først lige er trådt ind i november, så er der rigtig gode nyheder til dig. Coca-Cola vil nemlig bidrage til julehyggen, så de spreder juleglæde ud i 31 danske byer, når de kommer forbi med den ikoniske Coca-Cola-julelastbil.

Julelastbilen skal naturligvis forbi Aalborg på sin vej, og den kommer frem mandag den 10. december, hvor de parkerer ved Bilka mellem klokken 13:00 og 19:00.

Hvis man vælger at møde op ved Coca-Colas lastbil, har man mulighed for at få taget et billede med julelastbilen, få en lækker Coca-Cola forfriskning og en lille miniaturelastbil, hvis man laver en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp.

”Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene,” fortæller Peter Hædersdal, der er Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Vidste du, at Coca-Cola gjorde Julemanden rød?

Hvis man ikke er den helt store julefanatiker, så kan man måske have svært ved at forstå koblingen mellem jul og Coca-Cola. Der er dog en ganske god grund til, at de to hører rigtig godt sammen, og det skyldes, at Coca-Cola faktisk er årsagen til, at Julemanden den dag i dag er rød.

”Det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 skabte julemanden, som vi kender ham i dag, så Coca-Cola er tæt forbundet med julen. For mange danskere er det først rigtig jul, når de i tv eller biografen har set den legendariske julereklame med Coca-Cola julelastbilerne, der bringer glæde til byen. Derfor er vi glade for, at vi også denne jul kan sende julelastbilen ud med juleglæde, skønne minder og friske forsyninger på 31 stop over hele landet”, lyder det fra Peter Hædersdal.

Hvis du gerne vil opleve den ikoniske julelastbil, så tag et smut forbi Bilka Aalborg Hobrovej 450, 9200 Aalborg Sv. Lastbilen kan findes mandag den 10. december mellem klokken 13:00 og 19:00.

 

Anbefalet til dig