Danmarks bedste til karosserier er fra Aalborg

Kort & Godt
Foto: DM i Skills
Det er i særdeleshed Simon, du vil have fat i, når du får en bule i din bil. Lærlingen fra Bayern Autogroup Aalborg er nemlig blevet kåret til Danmarks bedste karosseritekniker ved weekedens DM i Skills i Aalborg.

Lige nu læser andre også

DM i Skills 2019 kulminerede lørdag med kåringen af danmarksmestrene på 43 erhvervsuddannelser i Arena Næstved.

Efter tre dages hård konkurrence mod tre andre karrosseriteknikere kunne Simon Jacobsen lade sig hylde som Danmarks bedste karrosseritekniker. Han er i lære hos Bayern Autogroup Aalborg og går på College 360 Silkeborg. 

- Det er virkelig en hård konkurrence at være med i. Men også en fantastisk oplevelse, og jeg gjorde det gerne igen. Oplevelsen af at blive kaldt op på scenen som vinder er eminent - det er ikke noget, man kan tænke sig til, fortæller Simon glad. 

Statsministeren overrakte trofæer

Statsminister Lars Løkke Rasmussen overrakte trofæer, gav håndtryk og delte også rosende ord ud til de alle deltagerne.

- Hver gang man kommer til DM i Skills, ser man, hvor dedikerede I er, hvor engagerede I er, hvor dygtige I er, hvor store ambitioner i har med jeres fag, og det gør en kæmpe forskel. Det gør en forskel for jer selv, for jeres arbejdsplads, for Danmark, for nye unge mennesker, som bliver inspirerede af jeres erhvervsvalg, sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen i talen til vinderne ved præmieoverrækkelsen.

Industrien har kåret danmarksmestre i konkurrencefagene automatiktekniker, industritekniker, karrosseritekniker, klejnsmed og personvognsmekaniker. Derudover har publikum haft mulighed for at besøge demofagene teknisk designer, flytekniker, lastvognsmekaniker, værktøjsmager og procesoperatør.

 

Anbefalet til dig