Vinderne er fundet: Tillykke med billetterne til Comedy Ballroom

Kort & Godt
Fem komikere sørger for underholdningen i Vejle. Fra venstre Kasper Gross, Nikolaj Stokholm, Lars Hjortshøj, Thomas Warberg og Mark Le Fevre.
Forventningen er klar. 1.100 skraldgrinende vejlensere skal fredag den 14. september underholdes af fem af Danmarks ypperste stand-uppere. Vejle24 har netop trukket lod i konkurrencen om to billetter til to heldige vindere.

Lige nu læser andre også

Mere end 200 deltog i vores konkurrence om billetter til Comedy Ballroom. Vi har nu trukket lod, og vil gerne sige tillykke til Mette Ertmann og Kristine Fornal Stilling Pedersen. I har hver vundet to billetter til Comedy Ballroom den 14. september.

Billetterne kan afhentes på redaktionen. Skriv til os på Facebook eller på kontakt@nyheder24.dk for at aftale nærmere.

Til Comedy Ballroom får fire komikere Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Mark le Fevre og Kasper Gross hver en halv time til at underholde publikum. Arrangementet bindes sammen af Nikolaj Stokholm, der sørger for at publikum underholdes mellem de fire optrædener. 

Med inspiration fra lignende shows i USA og England er der samlet en håndfuld af de bedste komikere i Danmark, der skal være med til at skabe en unik oplevelse for publikum. Alle optrædende komikere har nydt stor succes med deres solo-shows, og det er første gang fem så store navne samles til et show af dette format.

Nikolaj Stokholm styrer showets gang og præsenterer de optrædende. Stokholm blev særligt kendt for sin medvirken i Comedy Fight Club på TV2 Zulu og senere i sit-com serien 'Sjit Happens'. Det seneste oneman-show ”Mit liv som Nikolaj”  har været udsolgt til mere end 90 forestillinger.

Lars Hjortshøj er en af branchens grand old men. Sammen med Casper Christensen var han pioner indenfor dansk stand-up og har gennem mere end 25 år været en af spydspidserne indenfor dansk comedy. Med stribevis af radio-, film- og tv-successer bag sig, er Lars Hjortshøj et bevis på, at stand-uppere kan opnå mere end bare succes på scenen.

Thomas Warberg er én af tidens absolut skarpeste komikere og en sand mester i punchlines. Han var i 2016 på turne med sit anmelderroste show ”Warberg comedy tour 16”. I 2017 kunne han også skrive musicalsanger på cv’et, da han kunne opleves på scenen i Monthy Python-klassikeren SPAMALOT. Warberg var også en stor del af "Live fra Bremens" succes.

Mark Le Fevre er blevet et internetfænomen. Han har også fået sit gennembrud på den danske stand-up-scene. Med sine sketches om ”Jyde-man” og mere end 200.000 følgere på Facebook, har Mark opnået stjernestatus på sociale medier.

Kasper Gross har et unikt fortællertalent, stort nærvær og sproglig præcision. Kasper formår at ramme de ældste og yngste i selskabet. Kasper har bl.a. været opvarmer for Tobias Dybvad og Frank Hvam. 

Hvis du ikke var en af de heldige vindere, kan du købe billetter til showet her.

Vi satser på, at der kommer flere konkurrencer ligesom denne fremover. Hold øje med vores Facebook-side - og synes meget gerne godt om den.

Anbefalet til dig