Danmarks største JYSK åbnede i Viborg

03/10/2018

Rikki Tholstrup Jørgensen

JYSK-teamet i Viborg var klar til at byde kunderne velkommen til den nye butik fra morgenstunden.
Der var stor interesse fra hele byen, da Lars Larsen genåbnede JYSK i Viborg efter en udvidelse. Udvidelsen betyder, at JYSK i Viborg nu er Danmarks største JYSK-butik.

Mest læste i dag

Viborgensere har altid været kendt for at jagte gode tilbud, og det blev også cementeret ved åbningen af det, der nu kan kaldes for Danmarks største JYSK-butik. Allerede en time inden åbningen af butikken stod flere hundrede mennesker i kø for at kunne få tilbudsvarer med hjem.

Butikschef Mette Mortensen kunne glæde sig over, at de mange mennesker i kø ikke bare var kommet for at kigge.

”Vi havde selvfølgelig mange gode tilbud, men jeg blev alligevel positivt overrasket over, hvor mange kunder, der mødte op. Omsætningen i løbet af weekenden oversteg alle forventninger, og jeg er utrolig glad for, at folk i Viborg tog så pænt imod vores nye koncept," siger Mette Mortensen.

I løbet af weekenden havde butikken 3.200 kunder, og der blev blandt andet solgt mere end 500 senge og mere end 1.300 dyner og puder.

Derfor var der også ekstra bemanding på samtlige dage for at undgå lange køer, samtidig med at den megen ekstra plads i den nye butik betød, at der trods de mange kunder stadig var god plads til alle.

”Jeg er sikker på, at de mange viborgensere, der har besøgt butikken kan skrive under på, at det som kunde er langt mere inspirerende at besøge den nye og større butik, og derfor er jeg også sikker på, at de kunder, som besøgte os i forbindelse med åbningen kommer tilbage igen," siger Mette Mortensen.

Anbefalet til dig