Danmarkspremiere: Nespresso åbner helt nyt butikskoncept i Bruuns Galleri

Foto: Nespresso
Nespressos nye butikskoncept åbnede for første gang i Cannes. Nu er turen kommet til Smilets By, hvor århusianerne bliver de første i Danmark til at få glæde af det nye butikskoncept, der byder på et større, mere bæredygtigt kaffeunivers. Den nye Nespresso Boutique slår dørene op den 3. juni.

Mest læste i dag

Aarhusianerne bliver de første til at opleve Nespressos nye, globale boutique-koncept, når den populære kaffeproducent flytter hele deres kaffeunivers fra Søndergade i Aarhus til nye omgivelser i Bruuns Galleri. Den nye boutique åbner den 3. juni med gode åbningstilbud og goodiebags til de første kunder. Butiksflytningen markerer samtidig et endnu større fokus på bæredygtighed og genanvendelse.

”Med den nye koncept-boutique ønsker vi at minimere barrieren mellem kunden og vores kaffespecialister for at kunne tilbyde en bedre en-til-en-service og større fokus på bæredygtighed. Vores ambition er altid at levere det højeste niveau af kundeservice. Med det nye butikskoncept kan vi give kunderne i Bruuns Galleri en endnu mere personlig og nærværende oplevelse,” siger Gitte Sarlvit, marketingdirektør hos Nespresso Danmark.

En levende boutique

Den nye Boutique prydes af grønne planter, lyst træ og lyse farver, og det nye koncept skal bringe Nespresso tættere på kunderne. Det betyder blandt andet, at de siger farvel til både salgsdiske og kasseapparater, som ellers er fast inventar i de fleste butikker.

Den nye Nespresso Boutique består i stedet af flere levende områder, hvor Nespressos kaffespecialister vejleder dig i det rigtige kaffevalg, ligesom gæsterne kan smage på én af de mange kaffevarianter fra Nespressos faste sortiment og særlige limited editions. Kaffen brygges på de originale Nespresso-maskiner og på den helt nye Vertuo-maskine, der laver store kopper i fem forskellige størrelser. Der vil også være et særligt område for genanvendelse, hvor man afleverer sine brugte kaffekapsler eller henter gratis genanvendelsesposer til køkkenet.

Bordplader af kaffegrums

Som noget nyt i Danmark udmærker den nye butik i Bruuns Galleri sig på andre måder end ved blot at vejlede kunderne i kaffeuniverset. Butikken er den første af slagsen i Danmark med det nye, mere bæredygtige butikskoncept, som Nespresso åbner i flere lande. Materialevalgene er inspireret af et buddhistisk koncept Wabi-Sabi, som handler om skønheden i det uperfekte. Bordpladerne laves af genbrugt kaffegrums, lamperne er inspireret af de lamper, der bruges under kaffesorteringen, mens gulvet er en hyldest til de stenfliser, man ofte finder på kaffefarmene.

”Alle vores nye boutiques er en hyldest til kaffen og dens oprindelse. Men udover at fokusere på at skabe en behagelig kundeoplevelse i en varm og hyggelig atmosfære, vil vi også give kaffeentusiasterne et indblik i, hvordan vi hos Nespresso arbejder på at begrænse forbruget og genbruge jordens ressourcer. Vi går forrest med en global ambition om at være det mest bæredygtige kaffebrand i verden - uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og den gode smag,” siger Gitte Sarlvit i en pressemeddelelse.

Den nye Nespresso Boutique åbner 3. juni 2019 og ligger i stueplan. 

Anbefalet til dig