Diana mødte sit store idol

21/05/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: GF Forsikring
Sommerhumøret blev kickstartet ved Rasmus Seebachs første store familiekoncert, som lørdag bragede løs i Mølleparken i Aalborg.

Mest læste i dag

Er man lige så stor fan af Rasmus Seebach som Diana Sørensen, er der næppe noget, der slår weekendens oplevelse i Aalborg. Her fik hun nemlig et personligt møde med sit store idol lige før premieren på Rasmus Seebach Familiekoncerter 2019.

Det var Dianas veninde Tina Nørgaard, der havde vundet helt særlige "meet & greet"-billetter gennem GF Forsikring, der var sponsor på dagen. De to veninder havde begge deltaget i konkurrencen i håbet om at én af dem vandt - der fulgte nemlig to billetter med. Og det var en taktik, der lykkedes.

"Rasmus Seebachs musik rammer mig lige i hjertet, og jeg forbinder ham med fællesskab, og så er han både menneskelig og folkelig," fortalte Diana Sørensen, inden hun skulle mødes med manden bag stemmen.

Helt nede på jorden

Så det var med store sommerfugle i maven, at hun bevægede sig ind i VIP-området inden koncerten med sin særlige adgangsbillet til et eksklusivt møde med den folkekære sanger. Nervøsiteten blev dog hurtigt afløst af glæde.

"Det var en virkelig fin oplevelse. Han var virkelig rar og venlig, som man forestiller sig. Helt nede på jorden," sagde en smilende Diana.

Mødet med manden bag stemmen gjorde kun resten af dagen til en endnu større oplevelse. En oplevelse, der skulle deles med omkring 10.000 andre: - Nu skal vi ud og hoppe og danse til hans fantastiske musik, lød det den store Seebach-fan.

Anbefalet til dig