Erhvervslivet i Vejle er i vækst

Af: Kasper

|

01/01/2019

Danmark er i vækst, og overalt i det lille land kan man mærke, hvordan væksten har indflydelse på de små samfund, der udvider med flere virksomheder og et større erhvervsliv.

Lige nu læser andre også

Det er super positivt set med statslige briller, og efterhånden kommer det da heller ikke bag på os, at landets BNP pr. indbygger er opadgående. Men et sted i Danmark ses væksten dog lidt tydeligere, end den gør andre steder, og resultatet af dette er en udvidelse af både havnepromenade samt byens kulturliv. Dette sted er selvfølgelig Vejle. Og selv ved et mindre besøg i byen får man hurtigt indtrykket af, at det går godt for havnebyen.

I artiklen her kigger vi på Vejles vækst og giver et kvalificeret bud på, hvordan det kan være, at man i Vejle har formået at skabe så stabil en grobund for landets erhvervsliv.

Vejle er Danmarks geografiske navle

En af fordelene ved at placere sin forretning i Vejle er, at byen rent geografisk ligger rigtig godt. Med motorveje i alle retninger og en velfungerende industrihavn kan man nemlig nemt fragte gods og besøge alle landets afkroge – og samtidig med det er man placeret et sted, hvor alle ens forretningsforbindelser nemt kan komme til, hvis man skal holde møder eller lignende.

Men i takt med industri og handel vokser, ser man også en vækst i den lokale servicesektor – og det giver de forretningsdrivende optimale vilkår. Mulighederne er uendelige, og for rigtig mange iværksættere er byen derfor også yderst attraktiv, da man således kan slå sine folder i et miljø, der ikke er præget af begrænsninger eller lignende. Det gælder, uanset om man ønsker at at åbne en kaffebar eller et casino.

Attraktive netværksgrupper

Foruden at være en perfekt geografisk placeret industriby i vækst giver Vejle også forretningsfolk muligheden for at deltage i særdeles lukrative netværksgrupper. For med store internationale organisationer, såsom Kristensen Fonden, er det også en by, der kan bryste sig af at huse nogle af landets allerstørste virksomheder.

For dig som forretningsmand er det også din mulighed for at skabe mere forretning, når det gælder dit foretagende, og alt andet lige er der da også stor sandsynlighed for at løbe ind i nogle af de store kanoner i byen, så man på den måde kan skabe sig nogle gode forbindelser.

Netværksgrupperne er også lavet med det formål, at de skal hjælpe Vejles erhvervsliv til endnu mere vækst, og på den måde skal man altså ikke være bange for, at man kommer til at ligne en mindre ubetydelig spiller. For på samme måde som kommunalbestyrelsen har alle jo en reel interesse i, at byen vækster i takt med forventningerne. Alle de involverede og engagerede forretningsfolk i byen har desuden også sagt god for, at de gerne vil bistå hele byen med at få større vækst – og det samme gælder de borgere, der har valgt at bosætte sig i Vejle.

Anbefalet til dig