Fællesskab: Madrester fra festivalpladsen i Jelling serveres i Gormshallen

Kort & Godt
Foto: Jelling Musikfestival
Jelling Musikfestival og Gormshallen er igen i år gået sammen om et anderledes madspildsprojekt – nemlig at bruge den overskudsmad, der er fra årets festival, til noget nyttigt og ikke mindst holdåndsskabende – nemlig fællesspisning i Gormshallen!

Lige nu læser andre også

På mandag d. 3. juni kl. 17.00 – mindre end 48 timer efter de sidste toner har lydt på festivalpladsen i Jelling, kaldes der til samling igen.

Vi gentager nemlig succesen fra 2018, hvor der første gang blev lavet fællesspisning i Gormshallen. Så der kaldes nok engang til fællesspisning, hvor festivalens frivillige catering team vil lave en stor buffet af den overskudsmad, som den netop overståede festival har genereret. Overskudsmad som, vel at mærke, intet fejler, men som desværre heller ikke kan sendes retur eller bortgives.

”Vi arbejder hele tiden med at minimere madspild på festivalen, men der vil altid være noget i overskud – og derfor kom vi på denne idé, som både mindsker madspild og gavner Varmestuen i Vejle med et økonomisk tilskud, da overskuddet fra projektet går ubeskåret hertil”, fortæller Annette Skov Poulsen og Majbritt Vinther Jensen, festivalens catering og egenkontrol ansvarlige.

Ud over at kunne få en lækker buffet for kun 50 kr. kan byens borgere (og andre interesserede) købe partivarer af overskuddet fra festivalen – det kan f.eks. være brød, suppe, mælk eller hvad der kan komme i overskud, som ikke bruges i buffeten.

Der kan betales med kreditkort til arrangementet.

Pris: 50. kr. pr. næse

Sted: Gormshallen, Kathrinelund 1, 7300 Jelling

Dato & Tid: mandag d. 3. juni kl. 17.00 – 19.00

Anbefalet til dig